De lekkerste biefstuk en nog veel meer heerlijke gerechten eet je bij Loetje. Onze ruime porties worden altijd geserveerd met een flinke dosis gastvrijheid. Bij Loetje is het goed en zit je altijd lekker. We zijn blij je weer te mogen ontvangen. Maak alvast online je reservering of loop spontaan bij ons binnen en schuif gezellig aan!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
629 reviews
  • Maaike van de Weijer
    Maaike van de Weijer
    een maand geleden

    Tijdens Valentijn uiteten geweest bij Loetje. Het restaurant was versierd voor de feestdag, met hartjes ballonnen en uitgeknipte hartjes op tafel. Eten bij Loetje is altijd heerlijk. Ik ben een kleine eter, dus bestelde de ossenhaas S, maar volgende keer bestel ik sowieso de M. Je krijgt standaard brood bij de biefstuk, om te dippen in de jus, en het frietje om te delen is perfect voor twee personen. Als toetje hadden wij allebei ijs, ik de dame blanche en mijn vriend een bolletje caramel zeezout. De chocolade saus die ik daarbij kreeg hebben we samen gedeeld en was super lekker. De service was top, ondanks de drukte werden we erg goed geholpen en was de serveerster heel vriendelijk. Zij had het duidelijk naar haar zin tijdens het werk. Het was druk, maar dit was niet te merken tijdens het eten. Bedankt aan onze serveerster. Wij hadden haar gevraagd ons een film aan te raden, omdat we zelf niet konden kiezen. Toen we thuis kwamen hebben we die film opgezet en daar enorm van genoten. 🥰

  • Ash Hussain
    Ash Hussain
    7 maanden geleden

    Lekker, erg lekker, net zo lekker als in Amsterdam en alle andere locaties waar ik ben geweest. Ze krijgen het overal voor elkaar om de kwaliteit en smaak consistent te houden. Daar mag Loetje trots op zijn. Mooie zaak, hele leuke inrichting en ik zie nog een oud bord van Philips in de lobby ernaast. Een historische plek! Blijf wel de prijzen niet leuk vinden en de porties ook te klein.

  • Bente Moonhunter
    Bente Moonhunter
    7 maanden geleden

    Leuke plek en goed eten. Ik raad de garnaalkroketten aan als voorgerecht. Het enige jammere was dat het steeds lang duurde voordat personeel langs kwam, maar ik kan me ook goed voorstellen dat dit komt door het personeelstekort.

  • Vico Hoozemans
    Vico Hoozemans
    een maand geleden

    Locatie: prachtig. Sfeer: super en gezellig. Medewerkers: vriendelijk en gastvrij. Eten: FANTASTISCH! We hebben een heerlijke avond gehad bij Loetje. Voor herhaling vatbaar!

  • Nikki
    Nikki
    9 maanden geleden

    Fijne sfeer. Vriendelijke bediening maar eigenlijk net met te weinig. Vooral buiten moesten we soms lang wachten. De biefstuk smaakte goed. De cocktails waren heerlijk! Let op dat de bediening eventuele allergieën goed doorgeeft aan de kok.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden