Thym is dé plek in Eindhoven waar je altijd met een grote glimlach wordt ontvangen.

Voor elke persoonlijke of zakelijke gelegenheid ben je meer dan welkom. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van verse croissants tot bouillabaisse, van heerlijke koffie tot bourgondische wijnen.

Je bent altijd welkom bij Thym.

Ook ben je van harte welkom op ons fijne terras.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
386 reviews
  • Orly Vlot
    Orly Vlot
    een maand geleden

    Goede sfeer, net, mooie locatie en uitstekende service; met een gerecht werd een een foutje gemaakt en dat werd super opgelost. Het eten was erg goed, wij aten vegan, stond niet op de kaart, en kon toch 3 gangen 👌 Oeh, klein minpuntje: ik zou er niet komen voor de koffie. Absolute aanrader!

  • Mayke Peeters
    Mayke Peeters
    een maand geleden

    Als je lekker & luxe wil eten zonder je opgelaten te voelen, is dit je plek! Er zijn heel ruime, rustige zitplekken en het is er niet rumoerig. De sfeer is heel relaxed met vriendelijke, nuchtere bediening. Je merkt (en proeft!) dat alles met liefde wordt bedacht en bereid. Ook altijd genoeg keuze voor mij als vegetariër. Enorme aanrader!

  • ite88
    ite88
    4 maanden geleden

    Erg lekker gegeten met Tweede kerstdag bij Thym, goed menu met bijpassend wijnarrangement. Gezellige ruimte en aankleding. De bediening was leuk en werkten super hard om iedereen te voorzien. Timing was goed. Het menu was voor mij helemaal aangepast ivm zwangerschap, heel netjes gedaan. Ook 0.0 glaasje bubbels en mocktails beschikbaar. Originele touch om op het eind van de avond een polaroid foto te maken voor de kerstboom. We hebben genoten!

  • Gerty van der Veen
    Gerty van der Veen
    een jaar geleden

    Voordat we naar het Parktheater gingen hier héérlijk gegeten! Een tournedos om U tegen te zeggen!! Jammer dat we niet héél veel tijd hadden, want de voor- en nagerechten zullen ongetwijfeld ook top zijn. Dan moeten we dus een keer terugkomen, maar dat is geen straf. De service was ook fijn!

  • Marcel van Wessel
    Marcel van Wessel
    een jaar geleden

    Op een koude Zondag, zijn we aangeschoven bij restaurant Thym. Prima ontvangst en vriendelijk personeel. Gezellige aperitief ruimte. Zeker ook na een wandeling in het mooie park aan de overkant van het restaurant. Voor een borrel met een lekker hapje. Sfeervol restaurant met een niet al te uitgebreide menukaart. Met veel seizoensgebonden producten. Mooie wijnkaart met ruim assortiment van glazen per glas. Wij hebben alleen voorgerechten genomen, ook als hoofdgerecht. En dat was voor ons echt voldoende met een voldaan gevoel. Wij komen zeker terug.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden