Restaurant Sopranos bevindt zich in het culinaire hart van Eindhoven. Heerlijke stukken vlees, zoals de beste ossenhaas van Eindhoven of een smaakvolle rib-eye, belanden van onze speciaal ontworpen grill op uw bord. Achter de grill twee chefs met jarenlange ervaring die met passie uw vlees en vis tot perfectie grillen.

Naast onze grillgerechten hebben we een tal van gerechten die worden bereid op onze kachel. Neem bijvoorbeeld een fajita, een van oorsprong Mexicaans gerecht, geserveerd in een bloedhete pan gevuld met groenten en vlees of scampi’s.

Kortom: onze keuken is erop ingesteld om de gast te laten genieten van heerlijke, wereldse gerechten!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
1.820 reviews
  • Shantha Verbeek
    Shantha Verbeek
    in de afgelopen week

    We hebben hier met 2 personen gegeten. Het is leuk aangekleed, het eten is 👌🏼Komen zeker nog een keer terug

  • Anton Deknatel
    Anton Deknatel
    een maand geleden

    Met 8 personen heerlijk 🎈 een avondje gedineerd. Oa piadina, gamba's pill pill en champignons in knoflookolie sierden het voorgerecht; bij het hoofdgerecht stond er oa kogelbiefstuk, mixed grill, rib-eye en kabeljauwfilet op tafel. Ondanks het tijdslot ruim voldoende tijd en een ontspannen maar bovenal attente en vlotte bediening; sjapoo! 👍 Kachel mag wel iets minder hoog gezet worden, btw...

  • Kim Rezek
    Kim Rezek
    3 weken geleden

    Echt heeeerlijk gegeten, jammer dat ze helemaal in Eindhoven zitten gevestigd wij komen zelf uit Zoetermeer en zo'n top restaurant zou leuk zijn! Goede service, vriendelijk personeel werden als koning behandeld. Mocht ik weer in de buurt zijn gaan we zeker een keer terug !

  • Alex de Gier
    Alex de Gier
    een maand geleden

    Aan het eten zal het niet liggen! Kan dan ook alleen beoordelen over de mixed grill.. Deze is een aanrader als je niet kan kiezen. Zeker mals en sappig vlees, maar voor een restaurant dat hierin is gespecialiseerd, had ik toch wel net iets meer hiervan verwacht... Het was een goede mixed grill, maar daar is het dan ook mee gezegd. Ook het personeel had volgens mij enorm veel haast. Ze zoefde constant voorbij, maar je net een beetje dat extra aandacht geven, of je toch wat speciaal te laten voelen als betalende gast, zat er dan ook niet echt in. Wel vriendelijk allemaal hoor, maar vond het niet echt persoonlijk. Dat was wel wat jammer. Conclusie; voor een goei stukje vlees kun je hier zeker terecht, maar of je er nog vaak aan terug denkt geloof ik niet..

  • Astrid vS
    Astrid vS
    3 weken geleden

    Als liefhebber van vlees ben je bij Restaurant Sopranos aan het juiste adres. Met een groep van 16 personen bezochten we dit gezellige restaurant. We begonnen met de tapas plank van de chef, een ware traktatie voor het oog en voor de zintuigen. Mijn hoofdgerecht was een mals stukje gegrilde ossenhaas. Het vlees was perfect bereid, sappig en vol van smaak. De bediening had het enigszins lastig met het uitserveren van de hoofdgerechten, maar uiteindelijk kreeg iedereen zijn gerecht voor zijn neus. Restaurant Sopranos is een plek waar je culinair kunt genieten, omringd door vriendelijk personeel en een gezellige ambiance.🍽️🥂

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden