Authentieke Sapporo Ramen geïmporteerd uit Japan.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
1.193 reviews
  • Warson Chef
    Warson Chef
    2 weken geleden

    Mooie locatie gelegen in centrum. Loop afstand van Centraal station. Gezellige straat waar veel te doen is. Een hele mooie restaurant. Leuke sfeer en design binnen is van een Japanse designer. Gave muur met Aziatische foto's en flyers. Hele tijd druk bezocht! De Ramen was heel lekker en smaakvol. Goede ingrediënten en heerlijke bouillion. Samen met dochter gegeten en zij was echt aan het smullen! Leuke en vriendelijke personeel. Je werd goed geholpen en ze vragen of het smaakte en of alles naar wens was. Heel klantvriendelijk en aardige manager! Zeker dat we hier terug komen! Voor herhaling vatbaar.

  • Lydia A
    Lydia A
    3 maanden geleden

    Hier heerlijke lunch gehad! Smaakvolle en betaalbare gerechten ! Personeel heel vriendelijk. Macha tiramisu als nagerecht, echt een aanrader, heel zacht maar toch smaakvol.

  • Stefan van der Sman
    Stefan van der Sman
    3 maanden geleden

    Prima gegeten hier. Prijs kwaliteit was goed. Snel geholpen, vriendelijke bediening. Was een goede lunch.

  • W. Kailas
    W. Kailas
    10 maanden geleden

    Takumi Den Haag, centraal gelegen nabij het centrum en Centraal Station. Goed bereikbaar met OV. Takumi is een sfeervolle en gezellige tent waarbij je je echt in Japan waant. De aankleding is top en echt genoten van de sfeer! Het personeel is vriendelijk en attent. De gyoza was lekker. De ramensoep zelf was zeer goed op smaak. Qua pittigheid was het ook goed gekruid. De ramen zelf was iets te overcooked, maar desalniettemin erg genoten van het geheel. De homemade Ice Tea was ook heerlijk. Takumi Den Haag zeker aan te bevelen!

  • Albert van Dijk
    Albert van Dijk
    een jaar geleden

    Heerlijk gegeten! Japans. De Teriyaki-Curry was heel veel saus en zag er wat papperig uit. Disgenoot vond het wel smakelijk. Andere twee gerechten vielen in de smaak🇯🇵🏯🎋🎑 Niet te duur! Grote eters moeten wat aanvullingen bestellen

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden