Asian en French cuisine, klassieke uitstraling met een persoonlijk karakter.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
962 reviews
  • Nikki
    Nikki
    een week geleden

    Personeel was vriendelijk en er was snelle service geziende de drukte. Lekkere cocktails en ook een aantal mocktails. Eten was heerlijk, vooral de rainbow roll is erg aan te raden. Het smeltte weg in je mond en was een grote hit bij ons aan tafel. Desserts waren ook lekker met vooral erg mooie presentatie, maar het chocoladetaartje viel een beetje tegen. In totaal was het wel wat prijzig, maar dat hadden we van te voren al van meerdere mensen gehoord. Niet een wekelijkse spot voor ons maar was het zeker waard eens te proberen!

  • Bart van Loenen
    Bart van Loenen
    een week geleden

    Lekker eten in een gezellige ambiance. Personeel was vriendelijk. De drankjes lieten even op zich wachten, maar het eten arriveerde vrij vlot. De toetjes konden op veel enthousiasme rekenen van de tafelgenoten. Chocoladetaartje was erg lekker en had van mij wel wat groter mogen zijn ;) al met al fijn restaurant om eens te gaan eten.

  • marc cremers
    marc cremers
    2 maanden geleden

    Lekker oesters gegeten als voorgerecht. En als hoofdgerecht een sushi boot voor 2 personen. De hoeveelheid was goed maar de sushi was niet van hoge kwaliteit. De bediening was hier super aardig en super goed dat was echt een groot pluspunt. Verder vonden we de tafeltjes te dicht opelkaar staan.

  • MELISSA STRUIJK
    MELISSA STRUIJK
    een maand geleden

    Heerlijk gegeten. Wat een kwaliteit het eten!!! Een absolute aanrader.Zeer vriendelijk personeel.

  • Annelies Van Elderen
    Annelies Van Elderen
    5 maanden geleden

    Zondag zijn wij hier voor het eerst geweest. Wat een verschrikkelijke gastvrouw. De Belgische dame was onbeschoft. Roept/schreeuwt van een afstand of wij gereserveerd hebben. Geen fijn welkom.. Het eten was heerlijk. Er kon geen lach van deze dame van haar gezicht af. De rest van de bediening was erg vriendelijk. Hier wil ik niet meer terug komen. Jammer

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden