Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
291 reviews
  • Jelle de Vries
    Jelle de Vries
    2 jaar geleden

    Lekker gegeten via Social Deal. Vooral de complimen voor de bediening en service: wij werden heel vriendelijk geholpen het eten smaakte uitstekend! 1 persoons is vegetariach: hiervoor werden diverse losse geregten op tafel gezet en ook dat smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

  • Bart van de Weijer
    Bart van de Weijer
    2 jaar geleden

    Gisterenavond 2 maal een rijsttafel besteld, besteldtijd werd prima gehaald, de smaken waren goed, helaas was het allemaal een beetje weinig; 1 ei voor 4 personen, 2 halve bananen voor 4 personen, 2 satetjes per persoon, half bakje fruit voor 4 personen. Alle overige bakjes niet super vol. Dus eten goed, hoeveelheid weinig.

  • Danny de Jong
    Danny de Jong
    3 maanden geleden

    Eten was erg lekker Hele gezellige avond gehad. Aardige mensen Minpuntje de bediening die als een wervelwind door het restaurant raasden. Geeft een beetje onrust

  • patricia geurts
    patricia geurts
    2 maanden geleden

    De kipspiesjes zijn zo mals, superlekker. Nasi goreng gegeten, niet te duur en genoeg te eten. Ook knus en gezellig.

  • S G
    S G
    3 jaar geleden

    Hier onlangs het maandmenu voor 2 personen a €30,- besteld om te laten bezorgen. Stipt op tijd geleverd. De portie nasi is voldoende maar de vleesgerechten waren echt weinig. Ook was 1 gerecht erg vies. Gefrituurde sompige stukken vlees in een pikante saus( op de foto helemaal beneden in het midden). Het lijkt meer dan wat het daadwerkelijk is, veel slappe groentes,komkommer, kroepoek. Beter gewoon de hoofdgerechten bestellen ipv dit want de rendang, kipsate en nasi waren lekker.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden