LaBru staat bekend om de goede gin-tonics die er geschonken worden, maar je kunt er uiteraard ook voor andere drankjes terecht. Ook wordt er geregeld een daghap geserveerd. Op woensdagavond treden er jazzbandjes op.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,5
565 reviews
  • Edward Visser
    Edward Visser
    in de afgelopen week

    Zeer gezellig trendy jazzcafe. Vaak erg goede muziek. Aan de overkant van de straat bevindt zich een parkeergarage. Een bezoek is zeer de moeite waard.

  • Samraa Chawki
    Samraa Chawki
    3 maanden geleden

    Ik liep hier (jammer genoeg) altijd langs en voorbij totdat een vriend van me voorstelde daar wat te gaan drinken. De cocktails/mocktails zijn kwalitatief de beste die ik ooit heb gedronken. Je kan merken dat ze veel aandacht besteden aan smaak. Als je trek krijgt kun je wat te snacken bestellen en dit is precies goed voor bij een borrel dus verwacht geen culinaire maaltijden. Qua sfeer oogt het interieur 90's huiselijk en ik zelf voelde me daar prettiger bij dan een luxe en hip ingerichte toko. Het publiek is erg gemengd, daarmee bedoel ik jong/oud/zakelijk/straat en dat vind ik ook een pluspunt. Doordeweeks hebben ze live (jazz) muziek maar ik ben zelf alleen op de zaterdag geweest. Voor het programma kan je ze volgen op instagram (en ook voor de 'cocktails van de week')

  • Timety Bogaerts
    Timety Bogaerts
    9 maanden geleden

    Zeer bekwame eigenaar en tegelijkertijd ook een aangenaam persoon die aan de tafel een uitleg komt geven bij je dankje. Zeer goede barman en vrouw die geweldige cocktais maken met een vriendelijke lach Als je iets speciaals wil drinken is dir je plaats! Wanneer ik weer in Rotterdam ben passeer ik hier zeker weer. Thanks !

  • Ari van der Velden
    Ari van der Velden
    2 maanden geleden

    Een hele fijne plek om alleen of nog veel leuker met vrienden te zijn. Het interieur heeft de sfeer van een huiskamer. Diverse banken, tafels en stoelen, hoog of laag. Een drankje aan de bar kan ook natuurlijk. Vriendelijke bediening. De uitstraling is rustig en gezellig. Toilet is beneden, met trap te bereiken.

  • Marlene Middelijn
    Marlene Middelijn
    een maand geleden

    We waren met groepje na een hapje eten naar binnen gelopen. We kenden deze zaak niet. De sfeer was relax en gezellig.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden