De Witte Aap is het kloppend hart van de Witte De Withstraat, het Rotterdamse kunstgebied. Zeven dagen per week gaan de deuren hier om drie uur ’s middags open en gaat pas in de late uurtjes weer dicht. In 2009 werd De Witte Aap door Lonely Planet uitgeroepen tot beste bar ter wereld. Je moet hierheen als je in Rotterdam bent!

Of je nu zin ​​hebt in een lekkere kop koffie of meer zin hebt om een ​​van onze vele biertjes te drinken op ons verwarmde terras, onze bartenders staan graag voor je klaar! Proost!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,0
1.998 reviews
  • cigarman netherlands
    cigarman netherlands
    een maand geleden

    Dinsdagavond , 🕘 uur , afsluitend voor deze avond een bestelde Beierse Paulaner weissbier en van het naastgelegen Frietboutique een bestelde patat met mayo en ketchup en kleine portie frikandellen terwijl het restant van mijn Dominicaanse Leonjiminesdoblemaduro zijn laatste rustmoment neemt .

  • Marijke Matheussen
    Marijke Matheussen
    een week geleden

    HIER BEN JE NIET WELKOM ALS DERTIGPLUSSER / BELG / VRIJGEZELLENFEEST. Wij zijn hier zaterdagavond met veertien vrouwen naartoe gekomen om wat te dansen voor een vrijgezellenfeestje, maar blijkbaar waren we niet jong/mooi genoeg voor deze keet, want we waren nog geen 3 minuten binnen (en hadden zelfs nog niets besteld) of we werden onmiddellijk aan de deur gezet met het excuus dat er geen vrijgezellenfeestje mocht doorgaan. Het enige wat ons onderscheidde van andere mensen was een eenvoudig lintje dat de bruid droeg, maar verder kwamen we hier net als anderen om gezellig te drinken en te dansen. Ons was het echter niet gegund. Super onvriendelijk personeel. Nog nooit zoiets meegemaakt. Even verderop, in Bierboutique, werden we gelukkig wel met open armen ontvangen.

  • Erwin Schipper
    Erwin Schipper
    4 maanden geleden

    Echte Rotterdamse tent met heel veel verschillende bieren. Heerlijk.

  • Lucas Merkx
    Lucas Merkx
    een maand geleden

    Hier een keer een biertje op het terras gedaan. Tas met boeken vergeten. Toen gebeld en werd mij verteld dat ze de tas hadden gevonden en dat ik hem kon komen ophalen. Toen ik hem kwam ophalen hadden ze hem weggegooid omdat ze “geen opslagplaats” waren.

  • Jim van der Heiden
    Jim van der Heiden
    2 maanden geleden

    Zeer slecht. Heel de avond rustig biertje gedronken aan de bar. Vervolgens 1 tripel besteld maar tripel karmeliet aangeboden in cola glas. Niet mee eens en kenbaar gemaakt en vervgolgens tent uit gestuurd door agressieve uitsmijter. Zeer kinderachtig en onnodig. Pauper tentje.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden