Locatie

Google Reviews

3,8
1.918 reviews
  • B dV
    B dV
    in de afgelopen week

    Personeel was erg vriendelijk! Maar de wc’s BELACHELIJK 2 euro voor een zeiknat en vies toilet, de grond stond zelfs blank! In de vrouwen wc ook geen prullenbak voor menstruatie producten. Schande.

  • Peter
    Peter
    2 weken geleden

    Het oude pand is gaaf. Ook de feestjes zelf zijn uniek, dat is gaaf. Parkeren in de buurt is niet goed mogelijk. Vind het vrij raar dat je als je binnen bent in een club nog weer los betaald voor het toilet. Douw dan lekker die 2 euro bij het entree ticket op.. Lockers idem. Je kunt er wat in stoppen, maar elke keer als je hem opent betaal je opnieuw voor de locker. Enorme uitmelkerij. Meerdere drankjes halen doe je ook niet snel daar waar je meer dan een tientje betaald voor 1 mixdrankje.

  • Tom Stroet
    Tom Stroet
    een maand geleden

    Bij de ingang al een hele chagrijnige bewaking je betaalt bijna 20 euro om binnen te komen en ook nog is 4 euro voor een kluisje waar amper een tasje in past ook nog is 2 euro om naar de wc te gaan om dan de hele avond bediend te worden door de meest onvriendelijke en meest chagrijnige medewerkers die ik ooit heb meegemaakt een biertje kost 4 euro en mixje 16 euro verder leek het net alsof de dj de standaard Spotify overlay gebruikte. Zeker geen aanrader

  • Uğur Özdemir
    Uğur Özdemir
    3 maanden geleden

    Parkeren voor de deur kan niet, bij regen achtige dag zou ik dit vermijden. De garage van de supermarkt ging dicht om 23.00 uur. Dus ik ik moest hem 15/20 min van Club Panama parkeren, dat was voor ons geen doen. 2 euro voor de wc, dan mag je zo vaak naar de wc als je maar wilt. Dat was alleen positief. Lockers ook 2 euro. Daar passen geen twee jassen in. Ik moest twee lockers betalen om alle jassen en tassen kwijt te kunnen. Ik raad het af, om niet vaak je spullen uit te nemen, dan betaal je opnieuw die 2 euro per lockers. Muntjes voor drank naast de tickets die ik had gekocht. Het was daarom een dure grap. De ruimte was warm, het zou fijn zijn als de aiRico aan de praak kan worden gebracht, hij doet het niet / niet goed.

  • Robert Peters
    Robert Peters
    een maand geleden

    De uitsmijter vroeg bij binnenkomst mee na de kelder te lopen. Hier werd gevraagd 100 euro cash aan hem te betalen om binnen te komen. Ik heb vriendelijk bedankt en ben ergens anders heen gegaan. Blijkbaar vullen de uitsmijters hun eigen zakken en stelen ze van het bedrijf waar ze voor werken.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden