Locatie

Google Reviews

2,9
290 reviews
  • Thomasso Houthuijs
    Thomasso Houthuijs
    in de afgelopen week

    De avond begon goed, hoewel op dat moment nog vrij leeg was het best gezellig. Echter wordt op een gegeven moment een aantal vriendinnen van ons lastig gevallen door een gast van een andere vrienden groep. Toen hier door een van ons wat van gezegd werd, iets wat uitmondde in een kleine worden wisseling, werden wij zonder pardon de tent uit gezet. Ook nadat iedereen zijn verhaal gedaan had werd iedereen (inclusief mensen die er niks mee te maken hadden) eruit gezet. Nooit meer!

  • Luuk Bakker
    Luuk Bakker
    een week geleden

    We begonnen goed, pils voor €1,75 en een goede dj met fijne deuntjes. Tweede paasdag bleek minder gevuld dan anders dus wij moesten de show maken. Een last die groot was maar onbetaald, ookal was het onvergetelijk. Als ze de factuur van onze aanwezigheid nog willen betalen horen we het graag op +31 6 36 00 31 11

  • Celine De Wit
    Celine De Wit
    3 maanden geleden

    Met oud en nieuw een kaartje gekocht om vervolgens 1,5 uur in de rij te wachten. Iedereen drong voor en hier werd niks aan gedaan door het personeel. Andere betaalde de beveiliging extra geld om toch binnen te komen. Uiteindelijk 2 uur tot sluiting binnen kunnen zijn. De zaal was niet eens gevuld dus waar we op gewacht hebben al die tijd geen idee. Zonde van de avond.

  • Marvin B
    Marvin B
    2 maanden geleden

    Heeft potentie. Met een likje verf, nieuwe toiletten en een iets gebalanceerder geluidssysteem kan je hier zeker een prima avond beleven. Club heeft slecht imago, hier moeten ze aan werken. Update: een maat is in glas gaan staan, dit kwam door zijn schoen heen. Vervolgens kon de EHBO niks betekenen. Zo ga je niet met klanten om. Geef klanten geen glazen of zorg voor een fatsoenlijke EHBO!! En zorg dat je KLUISJE echt goed dicht zit, want dat is hier óók nog van voor de 2e wereldoorlog.

  • zackary Blackdawg
    zackary Blackdawg
    3 maanden geleden

    Hush NYE: Uren (02:00-04:00)buiten moeten wachten ondanks dat we tickets gekocht hadden. In de rij werd constant voorgedrongen, geduwd en was de algehele sfeer om te huilen. Bij binnenkomst bleek het niet eens vol te zijn binnen. Niemand danste en de (matige) muziek stond zacht. Om zes uur ging de tent dicht waardoor we het gevoel hadden dat we de avond vergooid hadden met in de rij staan. Ik zou iedereen aanraden om vooral niet naar deze tent toe te gaan als je een leuke avond wil hebben.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden