Locatie

Google Reviews

4,2
629 reviews
  • Anne-Lynn x
    Anne-Lynn x
    in de afgelopen week

    Leuke uitgaansgelegenheid, jammer dat t munten systeem is omgezet naar een app/pasje wat qua prijzen niet volstaat met de hoeveelheid drinken wat je krijgt. De prijzen van de hollandse bar boven, komen niet overeen met de prijzen wat ik betaald heb, 1 Flügel stond gelijk aan 1 munt, 6 Flügel gehaald & 7,5 “lucky’s” betaald, aangegeven en gelukkig wel een vergoeding gekregen. Voor de rest ‘n geslaagde avond !

  • Jennie Mink
    Jennie Mink
    in de afgelopen week

    Muziek van de band was geweldig! Veel te veel statafels, tafels en stoelen neer gezet, daardoor veel minder gezellig. Met geld op pasje zetten en betalen, prima idee. Maar dat je dan het overige bedrag wat je over hebt niet retour krijgt, is niet ok! Volgend jaar werd gezegd kun je het ook niet meer gebruiken. Vooral met mensen met een uitkering of klein pensioentje, waarom word daar geen rekening mee gehouden?

  • Renskee.13
    Renskee.13
    2 maanden geleden

    Personeel is ontzetttend onaardig, bus duurt kkr lang maar leuke club gezellige sfeer

  • Dennis Heldern
    Dennis Heldern
    2 maanden geleden

    Waardeloos betaal systeem wat via een app werkt als je met vrienden een avondje naar lucky gaat. De groene munten zijn opeens niet meer geldig en kan je niet meer inleveren. Tevens kan je geld niet terugkrijgen als luckies weer wilt inleveren en blijven die maar een jaar geldig, voor ons geen Lucky meer stelletje afzetters.

  • Stijn van kampen
    Stijn van kampen
    3 maanden geleden

    Prima club, maar dat munten systeem is wel echt bagger, echte munten zijn veel beter. Nu moet je een app downloaden om daarop munten te kopen. Dit heeft de nadelen van munten en pinnen.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden