Locatie

Google Reviews

4,6
10.169 reviews
  • Michel Swart
    Michel Swart
    2 weken geleden

    Paradiso in Amsterdam is een legendarische muzieklocatie die wereldwijd bekend staat om zijn unieke sfeer en rijke geschiedenis. Gevestigd in een voormalige kerk in het hart van de stad, heeft Paradiso zich ontwikkeld tot een cultureel icoon sinds het zijn deuren opende in 1968. Het gebouw zelf ademt geschiedenis en charme, met zijn hoge gewelven, glas-in-loodramen en intieme setting. Wat Paradiso echt bijzonder maakt, is echter de diversiteit van zijn programma. Het is een plek waar verschillende muziekgenres samenkomen, van rock en pop tot elektronische muziek, jazz en wereldmuziek. Door de jaren heen heeft Paradiso een podium geboden aan zowel opkomende artiesten als internationaal bekende acts. Veel beroemde bands en artiesten hebben hier legendarische optredens gegeven, waaronder The Rolling Stones, Prince, David Bowie, Nirvana en Adele, om er maar een paar te noemen. Naast concerten organiseert Paradiso ook andere culturele evenementen, zoals dansfeesten, filmvertoningen, lezingen en kunsttentoonstellingen. Hierdoor trekt het niet alleen een divers publiek aan, maar blijft het ook relevant en inspirerend voor nieuwe generaties. De unieke combinatie van geschiedenis, architectuur en een eclectische programmering maakt Paradiso tot een must-visit bestemming voor zowel locals als toeristen die op zoek zijn naar een onvergetelijke culturele ervaring in Amsterdam. Het is niet alleen een plek om muziek te beluisteren, maar ook om de levendige en creatieve geest van de stad te ervaren.

  • Arjan Happy
    Arjan Happy
    4 maanden geleden

    Denk dat er bijna geen betere plaats is voor een mooi concert. Dichtbij het podium, een geweldige sfeer. Wij woonden een concert bij van Dadi Freyr uit IJsland, wat een geweldige show maakte hij ervan. Publiek werd er leuk bij betrokken. Alleen één ster minder omdat ik de garderobe bij Paradiso echt waardeloos geregeld vindt. Kluisjes worden achter elkaar (op nummer) toegewezen waardoor het voor en na de voorstelling een chaos is in de smalle gangpaden. Tevens het buiten wachten in de regen vind ik ook onnodig, waarom maar een half uur op voorhand de zaal open? Doe dat gewoon een uurtje op voorhand. Wij zaten direct naast het podium aan de zijkant, mooi zicht op de artiesten. Echter het geluid daar is volgens mij wel echt minder. Beter om een stuk meer de zaal in te gaan denk ik, zodat je voor de speakers komt te zitten. Geluid heeft het er echter niet minder leuk op gemaakt.

  • Jaimy
    Jaimy
    een maand geleden

    GE-WEL-DIGE sfeer! Dit was mijn eerste keer in Paradiso, bij het concert van The Vices.. Vanaf onze zitplaatsen aan het eerste balkon hebben wij de show mega goed kunnne bijwonen! Wat een akoestiek! Echt mega geweldig. Bij afloop van het concert is het wel een gezellige drukke boel om naar je locker te komen, maar goed dat hoort er bij he! Voor herhaling vatbaar!

  • Lucienne de Penne
    Lucienne de Penne
    2 maanden geleden

    Dé poptempel van Nederland. Een toffe lokatie om naar optredens te gaan. Het is een sfeervolle plek met vriendelijk personeel. Qua geluid laat het wat mij betreft wel wat te wensen over, maar dat is persoonlijk. Voor beter geluid, moet je naar andere poppodia, in mijn optiek. Verder absoluut een toplocatie om een concert mee te maken. Let op dat je naast je ticket ook een abonnement van Paradiso moet hebben om binnen te komen. :-)

  • Vincent van Baarle
    Vincent van Baarle
    5 maanden geleden

    Mooie zaal met een geweldige sfeer. Het geluid is goed en het personeel is heel vriendelijk. Fijn dat de zaal niet overvol werd gepropt maar er genoeg ruimte was om te bewegen. Minpuntje is wel het verplichte lidmaatschap. Helemaal prima maar verhoog gewoon de tickets met een bedrag in plaats van extra rijen creëren voor je binnen bent. Ondanks dat een geweldige avond gehad.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden