Al bij binnenkomst voelt u zich meteen thuis bij Bierboutique. De gouden wanden, zachte fluwelen bekleding, statige bar, elegante zwart/witte tegelvloer, de subtiele verlichting en de hartelijke ontvangst door onze medewerkers bevestigen uw verwachting dat het een buitengewoon aangename ervaring zal worden.

Op het menu staat, behalve 90 soorten bier, voor elk wat wils. Zo kunt u heerlijk borrelen met allerlei lekkere hapjes als oesters, prachtige hammen, verschillende soorten kaas en kroketjes met kreeft. Voor het diner kunt u diverse gerechten in het groot of in het klein bestellen waardoor de tafel al snel vol staat met lekkernijen en u kunt terugkijken op een lekker bourgondisch verblijf met een gouden randje.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
688 reviews
  • Jordy den Boer
    Jordy den Boer
    4 maanden geleden

    Een speciaalbiercafé zoals het hoort te zijn! Als liefhebber even vragen naar 'Het vieze boekje' voor speciaalbieren buiten de kaart om! Wachttijd was wel wat lang, stond één persoon voor bar en bediening. Service en advies maakte alles goed!

  • Erwin Schipper
    Erwin Schipper
    een maand geleden

    Leuke tent met veel bier van de tap. Vraag naar het kleine zwarte boekje, daar staan nog veel meer heerlijke biertjes in.

  • John Velthoven
    John Velthoven
    4 weken geleden

    Wat een rottent, bewaker is heel onaardig - stonden voor in de rij (1 vrouw, 3 mannen) kregen te horen dat het ‘vol’ was. Clubje van drie vrouwen achter ons mochten wel naar binnen. ‘Er waren al te veel mannen binnen’. Politie kwam nog even langs en gaf aan dat het de regelementen zijn - dat is dan ons blauwe boegbeeld voor het bestrijden van onrecht en ongelijkheid ?!?! Schandalig - geen cent uitgeven hier!

  • Esther MD
    Esther MD
    een maand geleden

    Zeer sfeervolle plaats, leuk om uit te gaan, vriendelijke bediening, propere toileten. Één kale security man was wel zeer onbeschoft en naar de agressieve kant !!!

  • Jakkes 45
    Jakkes 45
    een maand geleden

    We noemen het altijd de Bierjuwelier. Gezellige barman jammer dat dat het texelse skuumkoppe na 9 glazen op was. Maar een prima avond gehad.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden