Locatie

Google Reviews

4,1
2.622 reviews
  • Jane de waard
    Jane de waard
    2 maanden geleden

    Wie bedacht heeft om in die hoek stoelen te zetten met een hekje ervoor moet zijn bouwvergunning afgenomen worden… verder was de ervaring hier helemaal prima

  • Barbara
    Barbara
    3 maanden geleden

    Vandaag, 28-12, naar een middagvoorstelling van Aquaman geweest in zaal 8 (boven). Ik kom hier vaker, maar mijn ervaringen zijn erg wisselend. Wat ik heel fijn vind, is de grote parkeerplaats ernaast, waar je gratis kunt parkeren en ik heb mijn auto daar elke keer nog kwijt gekund. Zaal 8 waar we vandaag in zaten, is een klein zaaltje. Ik vond het geluid te zacht staan en merkte zelf niets van nog maar enig surround geluid, maar een vriendin zei dat ze heel af en toe wel iets van achteren hoorde komen. In mijn beleving kwam het alleen van voren. Er is geen pauze tijdens de film en ik moest vandaag echt even naar het toilet, maar ik kon er boven geen vinden, dus ben naar het toilet vlakbij de ingang gegaan en naar mijn idee zijn dat ook de enige toiletten, waar het me niet lukte om zeep uit de dispensers te krijgen. Wellicht omdat het zo’n klein zaaltje was met dito scherm en vanwege het geluid, maar ik vond het geen echte bioscoopervaring. Ik had zelf het gevoel dat ik hem net zo goed thuis had kunnen kijken op m’n flatscreen en dat is bij zo’n film als Aquaman best zonde. De vriendin met wie ik was vond het ook tegenvallen zei ze. Bij andere films die ik in de/een grote zaal heb gezien is mijn ervaring totaal anders. Gewoon goed beeld en geluid en qua bioscoopervaring ook helemaal goed. Ik zal hier zeker nog terugkomen, maar dan wel een bewustere keuze maken qua zaal. Als ik er echt even uit wil met een vriendin zoals vandaag, vind ik een kleine zaal nog wel ok voor een romantische comedy o.i.d., maar bij een film waar ik indrukwekkende beelden verwacht, zal ik er alleen nog heen gaan als deze in de grote zaal draait.

  • Ronald De Snoo
    Ronald De Snoo
    een week geleden

    Mooie zalen goed geluid. Snacks duurder dan de bioscoop kaarten.🫣 Ruime parkeerplaatsen die gratis zijn..

  • Bob B
    Bob B
    2 maanden geleden

    Gratis parkeren is heel erg prettig. Mijn ervaring met de bioscoop zelf is redelijk. Wij hadden zaal 3. Ik vond het geluid erg slecht en plat. Geen levendige geluiden. Zeker in vergelijk met kinepolis in Dordrecht. De stoelen waren oke. Niet erg comfortabel maar ook niet super slecht.

  • Davey Van der vlugt
    Davey Van der vlugt
    een maand geleden

    Opzich geen slechte bios alleen het is een best oude bios geen airco scheuren in de stoelen vieze wc en ook suppper duur 10 euro voor 2 kleine popcorn .

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden