Kinepolis Leidschendam is gevestigd in de Mall of the Netherlands in Leidschendam en heeft 11 moderne zalen met ruim 1.650 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Parkeren kan voordelig rondom de bioscoop en de tram en bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
1.347 reviews
  • H Kaya
    H Kaya
    een week geleden

    Onlangs bezochten we Kinepolis Leidschendam voor de 4DX-film Abigail, vergezeld door een groep van zeven personen. Helaas werd onze ervaring verstoord door laatkomende en luidruchtige medebezoekers, waardoor we niet optimaal van de film konden genieten. Het was extra frustrerend dat deze mensen pas 35 minuten na aanvang van de film binnenkwamen, waardoor ze een verstoring veroorzaakten voor ons en de andere bezoekers. Ondanks onze klacht bij het personeel, waarbij Nathalie ons slechts een excuus kon bieden zonder verdere tegemoetkoming, bleven we teleurgesteld achter. Voor een bioscoopervaring die boven de €20 per persoon kost, hadden we meer verwacht. Helaas zal dit bezoek ons doen overwegen om in de toekomst elders onze films te bekijken.

  • Chantal Ringma
    Chantal Ringma
    een maand geleden

    Ruim van opzet, prima stoelen, zoals zo vaak.... wel heel grote marge op eten en drinken.

  • Arne de Vos
    Arne de Vos
    2 jaar geleden

    Een zeer grote bioscoop. Bij binnenkomst zie je al direct de lange automatische roltrap. Gelukkig ook in de zaal veel ruimte. Goed beeld, mooi geluid. Diverse zitplaatsen als je even moet wachten. Net als bij andere bioscopen zijn de prijzen van drankjes en snoepgoed vrij hoog. Daar staat tegenover dat je gratis kunt parkeren (bij de shopping mall).... Let wel even op dat je aan de goede kant parkeert want anders heb je een flinke wandeling. Ook handig: er zijn kluisjes voor jouw spullen (zie ook foto).

  • Satish rampersad
    Satish rampersad
    2 maanden geleden

    Leuke bios, popcorn is wat minder vergeleken met andere plekken maar dat kan een persoonlijk iets zijn natuurlijk. Verder een leuke ruim opgezette bioscoop in een leuke mall en volop mogelijkheden om te parkeren is ook een pluspunt. Dus zeker aan te raden ervoor of erna kun je lekker eten ter plekke.

  • Leonie J
    Leonie J
    in de afgelopen week

    Fijne bios , lekkere seats. We hebben hier lekker film gekeken. Eten en drinken vond ik er erg duur!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden