Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
9.065 reviews
  • Reinald Dijkstra
    Reinald Dijkstra
    3 weken geleden

    Mooie grote en nette bioscoop vlakbij de Johan Cruijff arena in Amsterdam. Op de begane grond zit de zelfbedieningswinkel voor wat drinken en popcorn. Daarna moet je een grote stijle trap omhoog naar de 3e etage voor de bioscoopzalen. Helaas was bij ons bezoek de roltrap buiten bedrijf. Wij zaten in zaal 11, wat prachtige medium grote zaal is, naar de film ‘Kungfu Panda 4’ te kijken. Zowel de stoelen, geluid als beeldscherm waren uitstekend. De zaal zelf was schoon en netjes (niet na afloop/ wat maken sommige mensen er een bende van). De toiletten op de 2e etage waren verder schoon en netjes.

  • Patrick Koetje
    Patrick Koetje
    een week geleden

    Film was prima, stoelen waren net planken, doorgezakt en vies, we hadden de film van 21:30 en de zaal was ronduit smerig. Geluid is oke, wat ik persoonlijk jammer vind is de zelfservice de keuze vond ik mager popcorn en tortillachips staan er al een tijdje en dat je geen interactie met personeel meer hebt, voor mij 1x Pathé Arena en niet nog een keer.

  • Rudi Beuker
    Rudi Beuker
    2 weken geleden

    Ruime bioscoop met goed beeld/geluid en ruime zitplaatsen. Bij het begin van de film zat een persoon vreemde kreten e.d. uit te kramen. Deze persoon werd door het personeel op uiterst professionele wijze uit de zaal verwijderd, waarna de film opnieuw werd opgestart. Top!

  • Coen
    Coen
    2 weken geleden

    Eigenlijk nooit echt slechte ervaringen hier gehad. Enige wat ik jammer vind is dat je een lange persoon voor je kan zien voor het scherm. Dat doen andere bioscopen beter zoals Eye. Sinds alles zelfbediening is geworden is de snelheid behoorlijk verbeterd. Prijzen zijn wel gewoon Pathe hoog. Bedenk trouwens wel als je alcohol haalt met een groepje dat één iemand het afrekent, anders moet elke keer iemand komen om het goed te keuren. Imax vind ik nog steeds erg indrukwekkend, vooral het geluid. Dat is eigenlijk de reden om naar deze bios te gaan. Verder zijn er in Amsterdam veel leukere bioscopen om naartoe te gaan.

  • Yoghurt
    Yoghurt
    een maand geleden

    Wij hebben een zeer leuke ervaring gehad met het kijken van een 4d film. Jammer genoeg hebben wij de fout gemaakt om popcorn te kopen. Bij het eten van deze popcorn kregen wij een enorm vieze smaak in onze mond. Toen we het roken stonk het naar muizenplas echt smerig! Lang verhaal kort we hebben de popcorn weg moeten gooien.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden