Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
6.701 reviews
  • A. Tehr
    A. Tehr
    12 maanden geleden

    Bios is oke. Ticket 4D online besteld. Avatar gekeken. Ik vind het jammer dat bezoekers een zooitjes in de cinema gaan maken en zo maar eigen troep achterlaten. Overal is troep vooral popcorn op de stoelen.

  • Rutger de Groot
    Rutger de Groot
    9 maanden geleden

    Goede ervaring, bioscoop is makkelijk bereikbaar via openbaar vervoer. De zalen zijn ruim, hebben zeer comfortabele stoelen en de geluidskwaliteit was perfect. Daarnaast was het personeel ook erg vriendelijk.

  • Sanne van Diemen
    Sanne van Diemen
    2 maanden geleden

    Service was prima, zaal was schoon. Halverwege de film wilde ik wat te drinken kopen beneden en moest daarvoor eerst naar buiten en überhaupt benedem te komen. Ik had geen ticket meer bij me op dat punt, maar mocht gelukkig nog wel weer naar binnen. Gekke indeling ;)

  • Lotte Smorenburg
    Lotte Smorenburg
    een maand geleden

    Prima bioscoop. Jammer dat je niet meer even kan plassen voordat je je kaartje hebt laten scannen. Ik snap het wel, maar als je op iemand wacht is het onhandig.

  • Daan Swart
    Daan Swart
    3 maanden geleden

    Effe gezellig naar de film genie geweest. Eerst effe ergens op het terras wat gedronken want je kan een half uur van te voren van de film pas naar binnen. Daarna wat te drinken gepakt en wat te knabbelen en dan lekker in de stoelen zitten.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden