Pathé de Kuip werd in 2002 geopend en is een megabioscoop geëxploiteerd door Pathé Nederland. De bioscoop telt 14 zalen verdeeld over 3 verdiepingen met in totaal 2746 stoelen. Met deze capaciteit is dit de grootste bioscoop van de regio Rotterdam en een van de drukste bioscopen van Nederland

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
12.040 reviews
  • Denis the menace
    Denis the menace
    2 weken geleden

    Als fervente filmliefhebbers keken mijn kleine zoontje en ik reikhalzend uit naar ons bezoek aan Pathé de Kuip in Rotterdam. We waren vol verwachtingen van de beloofde 4DX-effecten die de filmervaring naar een hoger niveau zouden tillen. Helaas was onze ervaring allesbehalve indrukwekkend. De zogenaamde 4DX-effecten werkten nauwelijks, waardoor we gedesillusioneerd achterbleven in onze bioscoopstoelen.Na het delen van onze teleurstelling met het personeel, werden we slechts afgescheept met een kortingsbon voor wat snacks bij ons volgende bezoek. Dit gebaar voelde als een onvoldoende compensatie voor de teleurstelling die we ervoeren tijdens ons bioscoopbezoek.Het gebrek aan effectieve actie om onze ervaring te verbeteren laat ons achter met een bittere nasmaak. We hadden gehoopt op een gedenkwaardige filmervaring, maar werden helaas teleurgesteld door het gebrek aan kwaliteit en de ontoereikende klantenservice. Hopelijk kan er in de toekomst meer aandacht worden besteed aan het vervullen van de verwachtingen van de bezoekers.

  • Petra Vd Starre
    Petra Vd Starre
    een week geleden

    Pathé de kuip 1 van onze voorkeurs bioscopen. Fijne ruimte, prettige ontvangst, overzichtelijk. Parkeren v d deur. Alleen hou rekening met parkeer kosten op zondag als feijenoord thuis speelt, zijn de parkeer kosten aanzienlijk meer. Dat hebben wij althans afgelopen zondag ervaren.

  • Vishwapreet Mahabir
    Vishwapreet Mahabir
    9 maanden geleden

    Een goede Pathé vestiging met vriendelijk personeel. Deze vestiging is mooi gelegen in een hoekje van een uitgaansgelegenheid van restaurants. Verder is het gratis parkeren bij de Kuip stadion wat altijd prettig is. Binnen is het eigenlijk vrij standaard Pathé: niks mis mee en bekend van alle andere vestigingen. De zaal waar wij in zijn gegaan is netjes en wordt goed schoon gehouden. Enig minpunt is dat, tijdens ons bezoek, de wc’s best smerig waren waardoor ik kunstjes moest uithalen om mijn kinderen “heelhuids” te laten plassen voordat de film zou beginnen. Tot een volgende keer!

  • Blue G
    Blue G
    2 maanden geleden

    Zit hier op de eerste verdieping. Voor de prijs die je betaalt mag je toch een beetje een schone tent verwachten. Wat een gore onpersoonlijke zooi. En de mooiste ervaring naast die absurde prijzen (flesje water 3 euro nog wat) is dat de kassiere lacherig toekijkt hoe jij haar werk doet. Niet voor tijdwinst, want dat zou nog iets zijn. Niet voor wat korting, want die krijg je niet. Maar gewoon omdat Pathé geen service biedt en jou tijdens je middagje uit gewoon het supermarktgevoel wil geven: niet zo zeuren, doe maar lekker zelf. Ben je met twee kids en een vrouw, heb je wel ff wat te doen bij die kassa. Idioterie. En iedereen doet er gewoon aan mee. Lachen joh. Wat een verschil met 10 jaar geleden.

  • Roland Schreurs
    Roland Schreurs
    een maand geleden

    Parkeerplaatsen voor de deur of bij de Kuip. Veel zalen met ruime keuze aan films zowel sochtend, smiddags en savonds. Ruime plaatsen en goed zicht overal in de zaal. Veel popcorn op de vloer dus stofzuigen moet de corebusinees van de medewerkers zijn. Toegang met scan of aan de kassa. Ruine sortering voor versnaperingen voordat je naar de zalen kan doorlopen. Sanitair is ruim maar wel met stijle trap te betreden. Hygiënische automatische kranen met schoonblazers is prettig.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden

1 persoon heeft deze spot opgeslagen