Onze kartbaan is maar liefst 1,2 kilometer lang met bruggen, verhogingen en meer dan 25 bochten! Met een minimale breedte van 5 meter zijn er bovendien voldoende inhaalmogelijkheden. Dit alles maakt ons circuit tot een van de leukste en snelste kartbanen in Nederland. Karten op de grootste baan van Europa is al mogelijk vanaf 12 jaar en 1,50 meter.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
1.977 reviews
  • Roy Vd bijl
    Roy Vd bijl
    2 maanden geleden

    Mooie goed onderhouden kartbaan!! Baan personeel is vriendelijk en alert. Houden goed rekening met mensen die stuk sneller zijn oftewel gaan goed om met blauwe vlaggen

  • Stephanie T
    Stephanie T
    een maand geleden

    Ik kom hier zeker nog eens terug om te karten, maar deze keer was ik er voor een slipcursus. Overigens was de slipcursus echt heel erg leuk, maar behalve dat de organisator het terrein en de ruimte gebruikt om de theorie te geven stond dit naar mijn weten los van Van der Ende Racing. Wel zeer vriendelijk ontvangen, en de ruimte leent zich uitstekend voor grotere bijeenkomsten.

  • Nick
    Nick
    een week geleden

    Dé beste kartbaan waar ik ooit ben geweest. Heb over het hele land gekart, maar toch is er niks zo spectaculair als deze kartbaan om de hoek. Goed parcour en prima karts, het enige wat hem van de 5 sterren af houden is de wel erg hoge kosten van één rondje karten...

  • Anry Konstantinovs
    Anry Konstantinovs
    een maand geleden

    Slechte zaak.. ik bel voor om te reserveren voor een groep van 3 en krijg (waarschijnlijk de eigenaar) aan de lijn, hierbij vraag ik het karten, lasergamen en de escape room samen zou kosten. hele simpele vragen lijkt mij als je een reservering doet. Meneer zegt dat hij een hele mooie website heeft waar ik zelf alles op kan zoeken en ontwijkt constant mijn vraag. na meermaals vragen wat het kost zodat ik een reservering kan plaatsten krijg ik te horen :"Moet je luisteren ga lekker even zelf kijken op de website ik ga niet hier de prijzen benoemen"". waarna ik zeg dat meneer een mooie review kan verwachten. Tot mijn verbazing krijg ik een "ga wat nuttigs doen met je leven" Top service ;)

  • Lars
    Lars
    2 weken geleden

    Ik kom hier graag om te karten. Prima personeel en een mooie uitdagende layout. Het enige wat jammer is, is dat je het moet treffen met de kart die je krijgt. De ene kart rijdt goed, maar een andere kart totaal niet. Denk hierbij dat je met een andere kart ineens enorm veel onderstuur hebt of dat de moter gewoon beduidend minder goed loopt. Hierdoor kun je je tijd en vaardigheden vaak niet optimaliseren, puur omdat de kart slechter is. Soortgelijke ervaringen lees ik ook meerdere keren terug in de reviews. Al met al ga ik hierdoor geregeld niet helemaal tevreden naar huis toe. Wanneer de karts gelijker aan elkaar waren had ik zeker vijf sterren gegeven.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden