Race tegen je vrienden onder begeleiding van ervaren personeel! Behaal de snelste tijd van de dag.

UITDAGENDE BAAN
In totaal 500 meter raceplezier met veel bochten, een hair-pin en een extra verdieping.

NIEUWE KARTS
Je rijdt in gloednieuwe Sodi SR5 karts!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
1.425 reviews
  • Shu Florencia
    Shu Florencia
    een week geleden

    Gisteren geweest met een groep kinderen. €15 moesten betalen omdat ik een taart bij me had, terwijl ik geen gebruik hoefde te maken van hun koelkast, geen gebruik van hun bestek. Stond nergens vermeld op de site, staat ook nergens zwart op wit dat als je een verjaardag viert dat je nog extra moet betalen! Niemand kon hierover wat vertellen aan de balie en manager was ook niet aanwezig. Elke keer moest lang wachten voor een personeel aan de horeca om te kunnen bestellen. Kinderen moesten heel lang wachten voordat hun deel konde nemen aan een activiteit. Waardoor hun het saai vonden.

  • Ashley Molina
    Ashley Molina
    een week geleden

    Slechtste vlaggen scheids ever daarzo! Indien je iemand wil inhalen als vrouw zijnde wordt er niet naar je gekeken. Zovan ach het is maar een vrouw dus die laten we lekker. Maar als iemand mij wil inhalen krijg ik vieze ogen en heletijd een blauwe vlag. Maar andersom? Nee hoor ze mogen mij botsen, ze mogen me inhalen maar als ik wil Inhalen wordt er blind gekeken. Slecht man dit kom hier nooit meer terug. Wil ik t niet hebben over de prison Island??? Wat is dit voor onzinnig iets?? Mn vriend is 1.86 en kan amper fatsoenlijk door die mini gleuvjes die ze hebben. Dan zou je zeggen, voor een 1.62 zou t goed zijn??? Nou nee? Want hun rotsen zitten zo ver van elkaar dat ik er niet eens bij kan, en als ik dan moet springen moet ik een hele maraton springen. Jeetje zeg, ik heb deze in Rotterdam gedaan en daar heb ik niks pver te klagen. Maar hier?!?

  • Kevyn van Gorp
    Kevyn van Gorp
    4 weken geleden

    Leuke zaak, mooi ingericht. 2 activiteiten gedaan en zeker een aanrader. Er is veel te doen, en dan ook veel gasten tegelijkertijd binnen maar personeel lijkt dit prima onder controle te hebben:) top

  • Niels v Leeuwen
    Niels v Leeuwen
    een week geleden

    De race ervaring is hier ver te zoeken. Onnodige blauwe vlaggen, mensen die botsten en crashen en die brunette vlaggenzwaaister kan er helemaal niks van!!!! De Prison escape was ook niks aan. Slechte verlichting, veel defecte en te kleine kamers

  • Kim
    Kim
    2 maanden geleden

    Prison Island is een onwijs tof concept! 24 cellen, sommige tactisch, andere technisch, andere meer fysiek… Je opent de cel met je tag, gaat er in en start de opdracht. Met als doel: zo veel mogelijk punten verzamelen met het voltooien van de opdrachten. Je kunt een cel zo vaak doen als je wilt, dus als je aan het eind (na 3 minuten) eindelijk denkt ‘ik snap hem!’ kun je er gewoon nog een keer in gaan. Ideaal! Wel goed te weten dat het handig is om te weten dat je redelijk goed ter been moet zijn voor de meeste kamers. Vooraf werd gezegd dat er hints konden worden gevraagd, maar tijdens onze 90 minuten hebben we geen personeel gezien. Ook in het restaurant was personeel niet erg vriendelijk/behulpzaam. De glow in the dark minigolf was ook een aanrader. Er is veel werk in gestopt. Het digitale tel systeem werkt alleen niet helemaal zoals je zou willen.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden