Lot66 Breda – Karten – Lasergame – Escape Room – Bowling

Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda

Altijd al eens echt willen racen? We hebben een gloednieuwe baan! Met ons circuit vol snelle stukken en technisch bochtenwerk is elke heat een uitdaging voor kartfans.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,7
935 reviews
  • Colin van der Sar
    Colin van der Sar
    2 maanden geleden

    Wezen Karten, Lasergamen en onbeperkt steengrillen met een grote groep ! Eigenlijk wél teleurstellend, 2 karts werkte niet goed .. Lasergamen was wél okay Er was én te weinig personeel en overdracht personeel liet zwaar de wensen over Patat was koud, moesten lang wachten op ons drinken, en de ruimte waar we zaten te eten was ook koud ! En ook een van de flessen van de saus was over de datum

  • Gerard Moret
    Gerard Moret
    2 weken geleden

    Zeer prettige ervaring, met mijn kleinzoon bij Lot66 om hem een kart ervaring te geven. Omdat hij te jong is en te klein kan je bij Lot66 kinderen in een duo kart mee laten rijden. Na een duidelijke instructie en van veiligheids artikelen voorzien is het rijden op het tempo van het kind. De man die hem begeleide was langer op het werk gebleven om mijn kleinzoon over de drempel heen te helpen ( reserveren nodig). Chappaeu een goed team daar dankjewel.

  • Catelijne Nieuwlaats
    Catelijne Nieuwlaats
    3 weken geleden

    We hebben een hele leuke middag gehad met het kinderfeestje van onze dochter en 7 vriendinnetjes. Het bowlen vonden ze super met de mooie discoverlichting en het lasergamen was ook een groot succes. De ruimte voor het lasergamen was heel ruim opgezet wat het extra leuk maakte en de sessie was ook wat langer. Tot slot frietjes gegeten. We werden ook zo leuk geholpen, echt een aanrader!!

  • Jeroen den Ridder
    Jeroen den Ridder
    in de afgelopen week

    Hardstikke leuk bezoek geweest. Drankje vooraf en daarna met dochter een potje lasergamen. Karten moeten we ook een keer doen. En ik zag in het horeca gedeelte ook de optie voor huur elektrische cruiser dus dat staat ook op de verlanglijst. Keurige prijzen en faciliteiten.

  • Vincent hanegraaf
    Vincent hanegraaf
    in de afgelopen week

    Lekker karten en prima eten. Was niet druk, maar de service was goed!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden