Kom genieten en ontspannen in luxe Wellnessresort de Waterlelie. U heeft keuze uit een breed scala aan originele sauna’s en massages door professionele behandelaars. Buiten kunt u in alle rust een wandelingetje maken in de riante tuin of dobberen in het twee-temperaturenzwembad. Lekker afkoelen na de sauna kan onder spuwers, het dompelbad of onder de klaterende waterval.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
998 reviews
  • Annettejost
    Annettejost
    een maand geleden

    Ik had twee arrangementen gereserveerd, voor mij en mijn zus. Helaas word mijn zus op deze dag ziek, maar ik besloot toch even te gaan ontspannen. Toen ik aankwam zeiden ze tegen mij dat ze nog niet wisten hoe ze het arrangement van mijn zus konden verrekenen, maar dat zouden we wel tijdens het uitchecken doen. Ik had een best ontspannen dag, ook al was de massage heel slap en ook veel te kort. Tijdens het uitchecken hoorde ik dan dat ze helaas niets voor me konden doen, geen terugbetaling, geen tegoedbon. Gewoon niets. Wel mocht ik nog de twee dranken betalen die ik tijdens de ochtend had geconsumeerd. 160 € voor nog geen 5 uur wellness met een slechte massage en een broodje. Echt belachelijk! Nooit meer!

  • Tessa Bonnema-Idema
    Tessa Bonnema-Idema
    een maand geleden

    Prima sauna! Veel verschillende soorten sauna’s en een stoombad. Twee hout gestookte sauna’s waarvan meestal 1 geopend is. De achterste hout gestookte is mijn favoriet ivm koude bad en douche dichtbij. Toch 3 sterren ivm regelmatig vreemde geur bij het hamam/voetenbad gedeelte, het water van de eerste douches echt te heet is en de prijzen van de horeca aan de hoge kant zijn. De energie bijdrage vind ik ook aan de hoge kant…., toch kom ik erg graag en regelmatig!

  • M Bijma
    M Bijma
    2 maanden geleden

    Kom hier al jaren heel erg graag. Vriendelijk, gastvrij, sfeervol en echt welness verwen gevoel. Fijne sauna's en altijd schoon. Ook het restaurant gedeelte is goed verzorgd. Enige kleine minpuntje voor mij is dat je tegenwoordig van te voren moet aangeven naar welke opgietingen je wilt en daar apart voor moet betalen. Het haalt voor mij toch net iets van het vrije-blije ik doe waar ik zin in heb op dat moment gevoel weg. Maar nog steeds by far mijn favoriete sauna/wellness.

  • Nancy Kat
    Nancy Kat
    een maand geleden

    Op een doordeweekse dag naar de sauna, maakt dat het heerlijk rustig is. Ze werken ook met dagdelen. Wij reserveerden een avond arrangement met diner erbij. Het eten smaakte verrukkelijk, ik had een risotto met paddestoelen. Het is een gemoedelijke sauna met een ontzettende fijne opgieting, deze sauna is er speciaal voor aangebouwd. Er is veel variatie van sauna’s en de tuin is prachtig aangelegd. Heerlijk vertoeven!

  • Johan Buiter
    Johan Buiter
    een maand geleden

    Ik ben op het punt dat ik mij afvraag of de prijs kwaliteit niet in het geding is hier. De balletjes in het buitenbad vind ik niet hygiënisch wordt ee niet enthusiast van. Weinig op gietingen van niet hoge kwaliteit. Het was slecht weer deze dag mischien heeft het invloed op de review. Je moet extra betalen voor op gieting dat was ook tegenvaller vandaar prijs/kwaliteit vraag.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden