Dit prachtige resort is kleinschalig, maar toch uitgestrekt met voldoende faciliteiten voor een hele dag ontspanning. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,7
489 reviews
  • Chantal van Baarlen
    Chantal van Baarlen
    een week geleden

    Ik kom hier regelmatig en word dan geholpen door een lieve ervaren dame ik ben gescrubt en ging voor een zeepzakmassage ben heerlijk in de watten gelegd en voelde me herboren toen ik eruit kwam. In dit gehaaste leven is het een must om even tijd voor jezelf te nemen en dan ben je bij deze hammam aan het goede adres.

  • SS
    SS
    een maand geleden

    Hele slechte ervaring gehad. Een paar jaar terug geweest was helemaal top! Nu via socialdeal geboekt waardeloos. Voorwaarden van socialdeal niet volledig gekregen en wat we kregen was het niet eens waard. Ene collega zei dat droogsauna kapot is terwijl er zojuist iemand heeft gezeten. Ander collega die het al uit had gezet. Ook nog ons wijs maken dat de regels veranderd zijn na corona terwijl ze 2/3 weken geleden hun actie hebben toegevoegd op social deal. Totaal niet waard, speciaal voor deze hammam 1.5 uur gereden. Zonde!

  • Ayca Ozturk
    Ayca Ozturk
    4 maanden geleden

    Ik ben in de salon geweest met de vraag of mijn dochter mee mocht naar de hamam, omdat zij nog jong is, maar ze is wel ervaren, het zou geen probleem zijn. Ik heb ook aangegeven welke dag wij wilden komen!! Nu belde ik net om door te geven dat we zouden komen. Geeft de mevrouw aan dat we niet mogen komen!!! Mijn buurvrouw en haar dochter hebben ook een kaartje gekocht. Maar omdat klanten last hebben van kinderen mogen ze opeens niet komen, ik heb aangegeven dat het rustige meiden zijn en als ze gaan lopen gillen wij gewoon weg gaan en dat we niet van plan zijn om uren te blijven. De mevrouw zei je ook nog een bon via vakantieveiling (alsof het dan gratis is) dan betaal je ook niet anders had ik nog een uitzondering gemaakt. Daar waar ik belde om te vragen tot hoelaat ze vandaag open zijn ivm kerst werd het een cancelling. Weet iemand hoe ik mijn geld terug krijg? Maak zin mooi

  • Angela Owusu
    Angela Owusu
    2 weken geleden

    Ik heb echt van de service genoten. Het was ongeveer een 1.5 uur service met een scrub, van top tot teen, sauna, jacuzzi, Turkse bad, massage en gezichtsmasker. Mijn lichaamvoelde zo ontspannen erna en me gezicht voelde helemaal nieuw.

  • Yvon Overgoor
    Yvon Overgoor
    3 weken geleden

    Schoon lieve dames en een heerlijke scrub en inzeping! Zeker een aanrader! Jammer van de negatieve reviews denk dat hun verwachtingen wat te hoog waren! Voor een traditionele scrub perfect

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden