Kom genieten in de grootste gay sauna van Nederland! Onze mooie sauna staat in hartje Arnhem. Wij openden onze deuren in 2006, in eerste instantie voor ‘men only’. Ondertussen organiseren wij ook gemengde dagen op maandag en vrijdag, waarbij iedereen welkom is. Op woensdag organiseren wij een avond voor alleen hetero-koppels.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,9
335 reviews
  • Remco de Bree
    Remco de Bree
    in de afgelopen week

    Gisteren voor de eerste keer geweest. Er zijn voor deze sauna 2 keuzes, 1 volledig renoveren richting 2024 normen of sluiten. We gaven aan bij het vertrek dat het niet helemaal naar wens was, we kregen te horen dat we dan maar lekker van de zon buiten moesten genieten. Een bedrijf valt of staat niet met reviews,een bedrijf valt of staat met eigen performance.

  • Lukas Jan Smit
    Lukas Jan Smit
    2 maanden geleden

    Ik heb deze sauna door de jaren heen regelmatig bezocht. Het personeel is zeer vriendelijk en de sfeer aan de bar is altijd prettig. Ik heb dit altijd een van de mooiste sauna’s gevonden, maar inmiddels is de staat van de faculteiten ver beneden peil. Alles is het eigenlijk net niet meer. De whirlpool stonk letterlijk naar riool bij mijn laatste bezoek, evenals het stoombad, waar je overal glibberig vuil voelt. Het meubilair in de sauna op de eerste etage is zwart uitgeslagen van slijtage (?). Overal in t pand hangen draden en zijn mankementen op een tijdelijke manier opgelost. Het geeft mij een onprettig gevoel om hier te zijn. Ik vind dat erg jammer, want ik kwam altijd graag naar deze locatie.

  • Peter Langedijk
    Peter Langedijk
    3 maanden geleden

    Misschien handig om ook op je website te melden dat er een feestje is waar je voor moet reserveren en dat dat ook betekent dat je andere openingstijden hanteert. En dan ook vóór op je website, ipv een event van een week geleden waardoor ik van uitga dat je gewoon open bent op zaterdag. Zoals Google ook aangeeft. Qua communicatie kan het echt wel even wat beter!

  • Inge VAN VULPEN-SCHUT
    Inge VAN VULPEN-SCHUT
    7 maanden geleden

    Onze eerste ervaring op een couple avond laatste zaterdag van de maand. Vriendelijk personeel, whirlpool is heerlijk ook het verkoelende bad is wel ff lekker. Sauna is ook heerlijk, de loungehoek is ook zeker een aanrader. Heerlijk bekeken worden en bekijken.. en uiteraard op de 3e verdieping de apparte kamers maar ook banken waar je kan zitten om te kijken of bekeken worden. Alles werd goed schoongehouden. Het pand is wat achterstallig en zou wel eens een opfris beurt kunnen gebruiken. Maar over het algeheel een toffe avond/ervaring. Ook de andere coupels vriendelijk en niet opdringerig. 1 man van stel wel maar na negeren en afwijzen liet hij ons met rust.. Verder niks te klagen! Het eten in het restaurant was top! We hopen hier zeker nog eens te komen.

  • Oscar Dekker
    Oscar Dekker
    5 maanden geleden

    Afgelopen zondag hier geweest en het was echt super, dat kwam door de volgende dingen. Ten eerste het personeel, alle leden van het team waren gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast waren ze ook toegankelijk voor gezellig een praatje of om vragen te beantwoorden. Dit was voor mij heel belangrijk aangezien ik hier voor de eerste keer was en nog vrij jong ben (20 jaar), hierdoor vond ik het best spannend maar dat veranderde al gauw, daarnaast is de sfeer heerlijk relaxed en ook al is er een heel deel gebouwd voor even samen genieten hoef je daar niks van te merken als je niet op de bovenste etage of in de stoomcabine komt. Graag wil ik ook benoemen dat het er allemaal hartstikke mooi uitziet en is de locatie van alle gemakken voorzien. Om al deze redenen zou en kom ik heel graag weer en wil dan ook nog wat meer proberen, bijvoorbeeld een opgieting of infrarood sauna. Als laatste wil ik nog even benoemen dat sommige dingen die door minder positieve recentie genoemen ook kloppen, zo waren de voetenbadjes afgedekt en plakte de vloer af en toe, al zijn is dat laatste probleem opgelost zodra je badslippers meeneemt. Al met al een heel geslaagde dag en ik kom graag weer! Oscar

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden