Thermen La Mer biedt u een verscheidenheid aan faciliteiten op Sauna & Wellness-Beauty gebied. Op deze site vindt u alle informatie voor een heerlijke dag ontspanning. Ons team staat garant voor een warm onthaal en een prettig verblijf.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
860 reviews
  • Soraya Scholtsbergh
    Soraya Scholtsbergh
    in de afgelopen week

    Vandaag weer langs geweest bij Thermen La Mer. Ik ben hier al een aantal keer geweest en het is en blijft zo een fijne spa! Het is niet al te groot, maar dat is ook zeker niet nodig. Het personeel is heel vriendelijk, er hangt altijd een goede sfeer en de faciliteiten zijn top! Het eten is ook prima en ze hebben een leuke studentenkorting! Raad het echt iedereen aan om hier eens langs te komen!

  • Betty Westland
    Betty Westland
    een week geleden

    Een erg fijne sauna! Minpuntje....de ligbedden buiten zakken door. Zowel mijn dochter als ik hadden de volgende dag rugpijjn. Voor €40 per dag mag he toch verwachten dat er goede buitenbedden aanwezig zijn.

  • Sanne Klappe
    Sanne Klappe
    in de afgelopen week

    Ik heb mijn wenkbrauwen en wimpers laten verven. Dit was voor mij de eerste keer en ik ben super tevreden! De mevrouw die mij hielp vertelde precies wat zij ging doen (wat erg prettig is, als je constant je ogen dicht moet houden) Goede ervaring dus en blij met het eindresultaat!

  • Stefano Edcius
    Stefano Edcius
    in de afgelopen week

    Van alle sauna's nog steeds 1 van de beste lekker warm en hygiënisch over het algemeen niet te druk perfect om goed te kunnen ontspannen

  • Myrthe De Haas
    Myrthe De Haas
    3 maanden geleden

    Een erg prettige sfeer. Het is er nooit TE druk. Sauna’s zijn schoon en genoeg verschillende sauna’s en plekken om tot rust te komen. Wij komen graag in de avond waardoor we ook lekker aan tafel gaan. Het eten is altijd prima en de service is snel en goed.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden