Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
1.081 reviews
  • Sophie Voerman
    Sophie Voerman
    2 weken geleden

    Bungalow is vies, niet schoon gemaakt en achterstallig. De glazen stonden vies in de kast, er lag een vieze handdoek op bed en de tafels plakken heel erg. De vloer is heel erg beschadigd en er zit plakband bij lampen om alles vast te houden. Het hele park staat onder water dus natte sokken krijg je zeker. Ook hebben we een hele nacht wakker gelegen van de buren die tot half 7 in de ochtend aan het feesten waren! Niet aan te raden!

  • Karin Keus
    Karin Keus
    een week geleden

    Bouwhekken, grote zandhopen, afzet linten en pionnen, kapotgereden gras en paden, gevaarlijke openliggende putten, losliggende vuilnisbakken en lantaarnpalen, bouwmaterialen bij huisjes die gerenoveerd worden. Om 8:00 wakker worden door langsrijdende graafmachine en ontbijten in restaurant tussen de boor en zaaggeluiden van de verbouwing daar. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam maar park zelf heeft momenteel geen sfeer (en met jonge kinderen eigenlijk onveilig)

  • Ingrid
    Ingrid
    2 weken geleden

    Prima park! 24/7 kun je een pizza krijgen, ook staat er een vending machine waar je nog wat uit kunt halen, mocht je wat missen. Wat wel jammer was is dat de broodjesbak in de winkel gewoon leeg was. Als je iets wil als je met een groep op een vakantiepark zit, is 's ochtends verse broodjes halen. Het is niet zo dat ik er te laat kwam, want ik was er rond half 9 en de winkel zou om half 9 open gaan (leek wel eerder open te zijn al uiteindelijk). Zwembad is oke, aparte review van geschreven. Restaurant ook prima, aparte review van geschreven. Ook hebben we de XCUBE gespeeld. Was bloedheet daarbinnen, niet normaal. Verder wel geinig, niet echt de 15 euro p.p. waard. De digitale sleutel werkte bij ons prima. Wel onhandig dat de persoon/personen die dit geregeld hebben met de app, dan wel dus in de buurt moeten zijn om open te doen. Met 8 man die app installeren en je boeking dan koppelen enzo is een hoop werk dus dat zou ik niet aanraden. Huisje was prima. Schoonmaak kan beter maar dat is in ieder park wel heb ik het idee, dus op een gegeven moment stel je daar je verwachtingen van bij. De muren van het huisje zijn wel van snoeppapier dus je hoort alles in en buiten het huisje. Wij verbleven in de Familielodge 1 + 2. Helaas kun je niet met de auto bij het huisje komen. Wel leuk zo'n autovrij stuk, maar erg onhandig als je met 2 families daar verblijft en dus een hoop spullen hebt.

  • Frans Coolen
    Frans Coolen
    een week geleden

    Bungalow nr's 27 en 28 hadden best veel achterstallig onderhoud. Technische dienst deed zijn best om de gevaarlijke en ergste klachten op te lossen en huishoudelijke dienst kwam snel om het kapotte glaswerk aan te vullen. Als goedmakertje werd wel twee flessen Champagne en doosje chocolade afgegeven. Toen mijn vrouw bij vertrek een lijstje met mankementen wilde afgeven en toelichten kreeg ze jammer genoeg geen leidinggevende te spreken.

  • Lydia Donkersloot
    Lydia Donkersloot
    2 maanden geleden

    De website belooft veel, de realiteit is echter heel anders. Heel het park was onder water gelopen, slechte afwatering dus. Speeltuintjes stonden onder water. De website beloofde o.a. een sauna en stoombad, beiden zaten op slot, of wellicht waren ze kapot? De sfeer op het park ademde vooral achterstallig onderhoud. De bungalows zelf waren niet echt van deze tijd, ook achterstallig onderhoud. We zouden 3 geschakelde bungalows krijgen, die kregen we niet, het waren drie aparte bungalows. Toen we er eenmaal waren, bleken de sloten van de deuren het niet te doen. We werden gelukkig wel redelijk snel geholpen en kregen toen pasjes om de deur te openen en te sluiten. Al met al: de omgeving is mooi en er is veel te doen, maar zoek je een mooi park met faciliteiten die ook echt werken en wil je waar voor je geld? Boek dan zeker niet de Boshoek.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden