Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,9
1.703 reviews
  • Erik Phz
    Erik Phz
    in de afgelopen week

    Prima sauna niet te groot, niet te klein en heel vriendelijk personeel! Mooie grote ligweide met ook buiten 3 verschillende sauna's. Prijs is meer dan prima, maar wel zelf handdoeken slippers en badjas meenemen want als je die er ook bij moet nemen wordt het wel snel duur. Ze waren druk bezig met onderhoud, maar kan niet zeggen dat je daar last van had. Ook mijn vriendin deelt die mening. We hebben samen een erg fijne ontspanne dag gehad!

  • Roland Jöner
    Roland Jöner
    in de afgelopen week

    Vandaag geweest, onze bevindingen waren niet prettig. Met name dat er gecontroleerd werd op de ligbedden als je je handoeken er te lang op lagen, deze werden door medewerkers eraf gehaald en op een plastic zakje gelegd. Niet fijn dat vreemden aan jou eigendommen komen! Ook werd er steeds gecontroleerd door de medewerkers, het leken wel politieagenten. Je kon niet eens even rustig je zitten buiten bij het restaurant, je moest je plek steeds in de gaten houden. Ook is er een nieuwe menukaart gepresenteerd, het eten is erg duur geworden. Een glas cola 4,25, latte 4,95, nachos zijn 13,95, een geitensalade met minder sla en een beetje hazelnoten 17,95, smaak is goed maar wat een hoge prijzen zijn dit geworden zeg. Ondanks deze bevindingen wel een heerlijke dag gehad, wij moesten deze frustratie wel kwijt!

  • richard
    richard
    een maand geleden

    1e paasdag geweest. Toch wat huiverig na het lezen van de recensies. Op een hete douche na, hebben wij geen klachten gehad. Vriendelijk personeel bij ontvangst en uitcheck en vriendelijk personeel in het restaurant. Sauna's op temperatuur en ook he zwembad was heerlijk warm. Het kan her en der zeker een upgrade gebruiken, maar het was zeer de moeite waard

  • Bas en anita vos
    Bas en anita vos
    2 maanden geleden

    Afgelopen zondag geweest na lange tijd, Hadden de valentijns aanbieding geboekt. De douche was of heel heet of niet warm te krijgen. We hadden beide het gevoel dat de sauna's niet zo heet was zoals zou moeten. We hebben geluncht daar wat geheel naar wens was en smaakvol. In de middag wilden we graag nog wat drinken maar na 3 keer afgesnauwd te worden dat ik niet bij diegene kon bestellen maar bij een collega ( die vervolgens niet kwam of te zien was)waren we er wel klaar mee en zijn we vrij vlot daarna weg gegaan,melding gemaakt hiervan bij het afrekenen, mede klant die wij spraken bijhet afrekenen ervaarde het qua bediening net zo.

  • marja
    marja
    3 maanden geleden

    Ik ben hier de afgelopen jaren wel vaker geweest, maar ik denk dat het nu een van de laatste keren is geweest. Er is achterstallig onderhoudt (kranen die niet werken en volgens de reviews al een paar maanden) en vuile plafonplaten. Sommige sauna's waren prima, maar bij een aantal hadden we het idee dat ze niet overeen kwamen met de aangegeven temperatuur. Het personeel was kortaf en kwam niet vriendelijk over (restaurant en balie). De bediening was lomp, om ons heen zagen we de bestelling op de tafeltjes gedumpt worden en de bestelling werd door de ruimte geroepen, daar kon je dan op reageren (dit betrof gelukkig niet al het bedienend personeel). Verder vonden we de prijzen zeer pittig. Een kopje thee is al prijzig, even een appelgebakje voor 6.25 (zonder slagroom), laten we dan maar achterwege.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden