BLUE Wellnessresort Leiden, het hoogstgelegen wellnessresort van Nederland! Het wellnessresort is gevestigd op de 11e en 12e verdieping midden in de stad Leiden. Geniet van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij het fabuleuze uitzicht centraal staat. Waar je ook bent in het resort, iedere keer heb je een fantastisch uitzicht over de stad Leiden. Ontspannen op uiterst hoog niveau!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,8
1.545 reviews
  • Max
    Max
    een maand geleden

    Het personeel was vriendelijk, de sauna's waren mooi en het uitzicht was fantastisch. Ik bezocht het op een woensdag waardoor het ook prima te doen was qua drukte. De sauna's bieden en goede variatie en het zwembad was ook echt heerlijk. Ik heb een fijne dag gehad en zou het wel aanraden. Dan mijn meer kritische punten, ten eerste was het restaurant echt zwaar ondermaats. Het personeel was ongemotiveerd, stond veel te praten en wist eigenlijk niet goed welke gerechten er bij het arrangement hoorden. Ten tweede de huur van badlinnen is buitenproportioneel.

  • Erwin
    Erwin
    3 weken geleden

    Voor het eerst eens met van die Groupon kaarten iets gedaan. Blijkt dat je van te voren moet reserveren, kan gebeuren, de kleine lettertjes vergeten te lezen. Echter.... Tegen normaal tarief was het in ene wel mogelijk om de sauna te bezoeken..... Nee, bedankt! Dit gaf ons toch wel een nare bijsmaak bij ons. Dus, omgedraaid en weggegaan, en nooit meer daar deze toko toegaan. In het vervolg gaan we weer liever naar onze vaste mooie sauna en betalen we liever het normale tarief aldaar. Alles beter dan dit soort oplichting!

  • Mares
    Mares
    een week geleden

    Fijne dag gehad De saunas waren netjes en schoon Ook de bubbelbaden waren goed op temperatuur Ik had om een bepaalde tijd dit arrangement geboekt (AYAVAYA-CABINE) Ik heb een uur gewacht omdat de medewerker vertelde dat er net 10 minuten iemand inzat Na een uur ben ik naar de Balie gelopen om te vragen of het wel ging met degene die er in zat? De cabine duurt meestal 30 min Helaas ging de deur van de cabine niet van buiten makkelijk open En hebben de medewerkers 10 minuten staan te ploeteren voor ze de deur open kregen, toen het eindelijk lukte zagen de medewerkers dat er niemand in lag Ik kreeg hier echt een naar gevoel bij Ik ben ook niet meer in de cabine gegaan Het eten in het restaurant en het drinken is qua prijs erg duur voor wat je krijgt, kleine speciale coffees, broodjes niet erg goed belegd Ik heb een tegoed bon bij het uitchecken gekregen Meer was er niet mogelijk Het parkeren onder het gebouw waar de sauna inzit is voor 5 uur 17 euro

  • judith meij
    judith meij
    3 weken geleden

    Fijne welness en een fijne dag gehad met een fantastische opgieting echt top.., toch helaas wat minpuntjes... in de kruidentempel helaas niet echt kunnen ontspannen.. net alsof het water erg hard wordt afgezogen. Ook het restaurant kan wat aandacht gebruiken, hoewel het menu overheerlijk is, duurt het erg lang voordat je door het personeel wordt gezien, er wordt ook niet gevraagd of alles naar wens is en of we nog wat willen drinken.

  • Hilde Aben
    Hilde Aben
    2 weken geleden

    Schitterende wellness, mooi design en verre uitzichten. De opgieting werd super gedaan. Relaxed in de cocoonwand; geweldige uitvinding 👌het kruidenbad was erg gehorig en luid betreft de afzuiging van het water. In het restaurant totaal geen interesse van het engelstalige personeel voor hun gasten. Na het bestellen van je lunch, die wel echt goed was, waren ze uit zicht. Dit was echt een domper op de prachtige plek. Is wel goede aansporing nodig op betreft gastvrijheid.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden