Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding. Sauna Devarana is ontworpen door liefhebbers, en dat voel je

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
1.066 reviews
  • Marcel Driessen
    Marcel Driessen
    3 weken geleden

    We komen hier 25 jaar en vorige week is de laatste keer geweest. Meest gastonvriendelijke sauna van ter wereld. Na een zware en moeilijke tijd waren we aan een beetje ontspanning toe We hebben daarom een massage deluxe arrangement geboekt voor 265 euro voor 2 personen. Ik zag dat je een annuleringsverzekering kon afsluiten maar dat doe ik alleen voor reizen, toch niet voor een simpel sauna bezoekje. Op de dag van bezoek werd ik wakker met 39,5 graden koorts en besloot de afspraak te verzetten. Je kan de receptie niet bellen maar je moet een email sturen. Deze werd pas om 16 uur beantwoord. In de mail stond pech je bent je geld kwijt. Ongelooflijk! Had de telefoon opgenomen dan was mijn vrouw met haar zus gekomen. Deze sauna dwingt je dus met koorts naar de sauna te komen. Uiteindelijk kreeg ik een tegoedbon voor entree. We hebben het hier niet bij laten zitten en na wat mailverkeer kregen we ook nog een lunch aangeboden. We verliezen bijna 200 euro. Saunabezoek beviel mij niet. Overal hangen camera's zelfs in de kleedruimte, je voelt je overal bespiedt. Een paar sauna's waren buiten werking, douches vies en bij het afrekenen werd ons medegedeeld dat we de gratis lunch toch moesten betalen. Daar niet mee akkoord gedaan. Jammer dat ik geen 0 sterren kunnen geven.

  • Bastiaan Vader
    Bastiaan Vader
    een maand geleden

    Wij komen nu meer dan tien jaar meermaals per jaar bij Devarana. Wat ons betreft nog steeds de beste sauan van Nederland. Enorme verscheidenheid aan prachtig vormgegeven sauna's en een schitterende tuin. Wat we het meest waarderen zijn de opgietingen en het feit dat het bij Devarana nooit heel druk is omdat men een relatief laag maximaal aantal bezoekers hanteert. Sinds enige tijd zijn de verwarmde baden een paar graden minder warm; ongetwijfeld i.v.m. de hoge energieprijzen en het is nog steeds heerlijk toeven. Als ik een verbeterpunt zou moeten noemen, dan is dat de horeca. De prijzen zijn echt heel stevig en dat staat niet altijd in verhouding tot wat op je bord ligt. Zo bestelden we laatst als hoofdgerecht de chefs special. Dat bleek een Madurodam-menuutje met drie kleine blokjes haloumi op de kleinste witlof die ik ooit gezien heb. We waren in 90 seconden klaar met ons hoofdgerecht dat de 20 euro niet waarmaakte. Een broodplankje maakte veel goed. Kortom; Devarana is niet perfect, maar biedt extreem veel faciliteiten is bovenal een dag relaxen en genieten!

  • Floor Verdonk
    Floor Verdonk
    een week geleden

    Heerlijke sauna. Veel variatie. Wel aardig aan de prijs, zowel de toegang, als het restaurant. Het enige wat ik jammer vind, is dat het kruidenbad absoluut niet naar kruiden ruikt, maar naar chloor. Dat zouden ze zeker kunnen verbeteren! 1 Ster eraf daarvoor

  • Eric van Hemmen
    Eric van Hemmen
    3 weken geleden

    Dit was mijn eerste keer bij deze sauna. Ik ga gemiddeld 1x per maand naar de sauna in mijn regio (Nijmegen). Iemand tipte mijn dat Devarana een mooie sauna was. Het eerste dat mij opviel is dat de entreeprijs aan de hoge kant is. Echter…. Wij hebben alle 4 de opgietingen meegemaakt op donderdag 11 april. Daarvan waren 2 TOP opgietingen en 2 MEGA belevenissen. Deze waren absoluut van het hoogste niveau. Ook de interactie tussen de opgieters en de gasten was zeer goed zo ook het advies dat ze gaven. De rest van de sauna was ook zeer aangenaam en is een absolute aanradar. Het is nergens perfect, maar de opgietsessies waren hier zeker wel perfect. En de rest van de sauna is netjes, schoon, ruim. Alles tezamen is het de prijs waard. Voor mij geldt dat ik hier zeker terug ga komen.

  • Rosemarie van Schijndel
    Rosemarie van Schijndel
    3 maanden geleden

    Wij gaan hier regelmatig savonds heen. Het is is nooit druk, heerlijk. Er is zoveel keuze, je komt tijd te kort. De sauna met de dubbele verdieping is super voor de mensen die van super heet houden. Het zoutbad is heerlijk groot, altijd plek genoeg. De opgietingen worden ook altijd lekker goed warm opgestookt. En vergeet niet sushi te gaan eten boven op de 1st verdieping in restaurant Oi Oi. Niks al you can eat, echt a la carte, met echte wasabi. Geen rare groene mierikswortel. Het kost wat, maar het is de prijs waard. Zo hoort sushi te zijn. Er wordt veel geschreven dat deze sauna duur is, maar ik heb het nog eens vergeleken met de grote ketens en de entree is daar even duur. Alleen zij hebben kortingsacties en Deverana niet. Vandaar dat het bij Deverana ook niet zo mega druk is. Daar betaal je voor. De eind afrekening wordt aangeboden met een btw specificatie, maar de prijzen in de horeca staan gewoon netto aangegeven. Wij komen weer terug.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden