Deze oase van rust middenin de randstad staat bekend om haar unieke en bijzondere sauna’s. De hobbitsauna bijvoorbeeld, is geïnspireerd op de bekende ‘Lord of the Rings’ films en bevat leuke details van de film. Onze uitgestrekte tuin zorgt ervoor dat je ook met mooi weer heerlijk kunt ontspannen.

5 redenen om naar Thermen Holiday te gaan

Oase van rust in de Randstad
Bijzondere faciliteiten zoals een Hobbitsauna, aquariumsauna en een bioscoopsauna
Prachtige tuin
Oosterse rustruimte
Uniek en verrassend

Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,8
1.878 reviews
  • mari anne
    mari anne
    een week geleden

    Zondag 21 april in deze spa geweest met een aantal vrienden. Er zijn mooie sauna's maar het was ontzettend druk, helaas geen oase van rust en ruimte zoals beschreven op de website. Er waren opvallend veel Russisch sprekende mensen. Af en toe zag ik op deze badkledingdag mannen in onderbroek lopen. Regelmatig lange wachtrijen bij de douches, bij de sauna's met opgietrituelen en ook de zwembaden en bubbelbaden binnen en buiten zaten vaak erg vol. 3 keer geprobeerd in de stoomsauna te komen maar zat steeds vol. Gelukkig waren er nog genoeg andere sauna's. We hebben ook lang buiten moeten wachten voordat de saunameester eraan kwam bij het opgietritueel en ook als je zorgt dat je op tijd bent voor je massage of sakura ritueel dan begint dit toch later dan afgesproken waardoor alles een beetje uitloopt en één van ons de lunch niet opkreeg omdat ze alweer bij de massage verwacht werd. Ook was het erg druk in het restaurant waar de bediening wel vriendelijk en vrij snel is en het eten lekker. Al het personeel is overigens vriendelijk en behulpzaam. Ik hoorde wel in de rustruimte dat iemand erop gewezen werd dat ze niet iets mocht eten wat ze blijkbaar zelf had meegebracht. Wij komen hier vast nog wel eens terug maar niet op zondag.

  • Jazz Magdelijns
    Jazz Magdelijns
    in de afgelopen week

    Kwam er gisteren tot mijn ontzetting achter dat dit de laatste badkleding dag was doordeweeks. Alleen op weekenddagen als het stervensdruk is gaat dit nu voorlopig nog door. Als autist heel ongelukkig van dit nieuws, ik vind het op dinsdag al overprikkelend. Er zijn nauwelijks vega opties op het menu, en de vega taco droop van het vet (even los van de bizarre prijzen, 5€ voor een flesje water?!). Dit kan inclusiever, in 2024... Af en toe doordeweeks een auti-ochtend zou een uitkomst zijn.. anders was dit helaas de laatste keer, doodzonde want de enige andere in de buurt (Elysium) is veel groter/drukker..

  • Tineke Duys
    Tineke Duys
    in de afgelopen week

    Fijne sauna's maar te weinig rustruimte. Geen plekje om even lekker te liggen om uit te rusten. Met mooi weer is er nog veel buitenruimte met ligstoelen beschikbaar maar vandaag waren we aangewezen op binnen. Het restaurant is helaas niet ingericht op gluten-en lactosevrij. Wij hadden graag willen eten maar uiteindelijk heeft mijn man soep gegeten en ik zijn broodje. Beetje jammer en ook niet meer echt nodig vandaag de dag.

  • Jenny
    Jenny
    een week geleden

    Vandaag deze sauna voor het eerst bezocht en ben positief verrast. Niet mega groot, gewoon overzichtelijk en voor ieder wat wils. 3 heerlijke opgietingen gedaan, lekker zweten. Er was genoeg ruimte. Verschillende kleedkamers, ik zat in nr 1, waar ik wel kledinghangers en een spiegel mis. Daarvoor moet je naar fohnruimte. Toiletten zijn schoon en werden gedurende de dag schoon gehouden. In de grote rustruimte op warm waterbed gelegen om te chillen. Er zouden in deze ruimte wel ligbedden kunnen worden bijgeplaatst er is nog genoeg loze ruimte. Het was stil in de rustruimte, geen overlast gehad van pratende mensen. Hoofdmassage ontvangen, deze begon op tijd en heb ik als heel ontspannen ervaren. In de tuin hoor je de snelweg, maar dat kon ik wel buitensluiten. Poesje liep rond in tuin. Gratis parkeren voor de deur. Een fijne ervaring, ik kom zeker terug.

  • Jan Mennenga
    Jan Mennenga
    een week geleden

    Het was een drukke dag, en dan is parkeren een uitdaging. Uiteindelijk gelukt, maar dan blijkt dat het reserveringsproces van Social deal niet heel duidelijk is. Helaas was de receptioniste, en daarna ook het management, niet bereid om de toegang te geven, ondanks de wel degelijk gemaakte reservering. De enige optie: € 88 betalen, en de Social deal vouchers weggooien. Helaas is het dan een principe kwestie, en voor mij geen Thermen Holiday meer. Je komt bij een sauna om te relaxen, en deze ervaring maakt dit moeilijk. Gelukkig zijn er genoeg andere plekken.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden