Op de prachtige plek met een heerlijk terras aan de Fokkerhaven in Den Haag, serveren we overdag smaakvolle lunchgerechten in casual sfeer. We serveren bij Capriole Café klassieke en bijzondere lunchgerechten (ook vegan) met heerlijke sandwiches, salade, soep en warme streetfood.

In de avond kom je in Capriole Café voor een ongedwongen en culinair diner bereid met lokale en verse seizoensingrediënten. Geniet van gerechten uit de moderne Europese keuken met een verrassende twist. We serveren een drie-, vier- of vijfgangen chef’s menu met keuze uit vlees, vis en vegan gerechten.

Beleef Capriole Coffee in Capriole Café. In ons restaurant hebben we een eigen koffiebranderij, waar we slow roast koffie vers branden. De barista’s bereiden de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten. Van een espresso tot een flat white en van een cappuccino brûlée tot een koffiecocktail. Alles in Capriole Café ademt koffie.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,5
953 reviews
  • Madhawie
    Madhawie
    3 maanden geleden

    Ik had een geweldige tijd bij Capriole Café De ijskoffie geserveerd in een wijnglas was briljant en de cappuccino was absoluut voortreffelijk! De historische sfeer van deze vernieuwde verffabriek uit de jaren twintig voegt een unieke flair toe aan de koffie-ervaring. De gezonde snacks en verfrissende drankjes maakten de hele ervaring compleet. Een must-visit voor koffieliefhebbers en mensen die zin hebben in een gezellige sfeer! Pascal was een vriendelijke gastheer die ons nog vroeg hoe wij het ervaren hadden. Wij komen zeker terug!

  • Marcel De Rooij
    Marcel De Rooij
    in de afgelopen week

    vriendelijk personeel. Eten was voldoende van kwaliteit. De saus op de Ribeye sandwich vond ik te bitter en overhersend van smaak. Goede koffie en smakelijke theesoorten. Sexy pancakes lekker en leuk te delen als dessert.

  • Nienke de Jong
    Nienke de Jong
    een maand geleden

    Overheerlijk gedineerd op een verrassende locatie. Industrieel ingericht restaurant. Modern. En een aparte kaart. Voor als je luxer wilt eten en drinken.

  • Wim Blom
    Wim Blom
    een week geleden

    Het wel een mooie zaak , vriendelijke bediening, eten zeer goed. 1 min punt, een enorme overlast van pratende mensen door kale stalen balken constructie en strakke muren

  • Kleine Smurf
    Kleine Smurf
    8 maanden geleden

    Vrij parkeren, mooie zaak aan water, open bar waar je de cocktails klaar gemaakt ziet worden. Niet goedkoop maar voor kwaliteit moet betaald worden. Appeltaart kan je gerust nemen evenals de bonbons. Broodjes goed belegd en de thee is vers.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden