Op de prachtige plek met een heerlijk terras aan de Fokkerhaven in Den Haag, serveren we overdag smaakvolle lunchgerechten in casual sfeer. We serveren bij Capriole Café klassieke en bijzondere lunchgerechten (ook vegan) met heerlijke sandwiches, salade, soep en warme streetfood.
In de avond kom je in Capriole Café voor een ongedwongen en culinair diner bereid met lokale en verse seizoensingrediënten. Geniet van gerechten uit de moderne Europese keuken met een verrassende twist. We serveren een drie-, vier- of vijfgangen chef’s menu met keuze uit vlees, vis en vegan gerechten.
Beleef Capriole Coffee in Capriole Café. In ons restaurant hebben we een eigen koffiebranderij, waar we slow roast koffie vers branden. De barista’s bereiden de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten. Van een espresso tot een flat white en van een cappuccino brûlée tot een koffiecocktail. Alles in Capriole Café ademt koffie.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Kleine Smurf
een maand geledenVrij parkeren, mooie zaak aan water, open bar waar je de cocktails klaar gemaakt ziet worden. Niet goedkoop maar voor kwaliteit moet betaald worden. Appeltaart kan je gerust nemen evenals de bonbons. Broodjes goed belegd en de thee is vers.
Zoë V
2 maanden geledenLeuke plek aan het water, heerlijk eten! Goede service en ook leuk een Bob wijn arrangement met halve glazen zodat je niet rollend naar huis hoeft!
Pauline Nieuwenhuizen
4 weken geledenMooi gekleed kwamen wij op een stralende zomeravond naar Caprioli, zin in een gezellige avond uit eten. Wij hadden gereserveerd, wisten wij. Men kon de reservering echter niet vinden. Wat bleek, ik had mij vergist, de reservering stond in het systeem, maar voor 2 dagen later. En het restaurant zat vol..... Dat wil zeggen, Caprioli wil niet meer gasten ontvangen dan de keuken aankan. Dat siert hen. Na overleg met het personeel waren wij toch welkom! En wat zijn wij verwend door een van de gastheren, Kick Geers! Hij weet goed wat de bedoeling is, is vriendelijk, heeft verstand van de gerechten, de wijn en van de verschillende koffiesoorten, kortom, hij heeft het horeca vak in de vingers. Het eten was heerlijk. Prachtig geserveerd en verfijnd. Wij hadden een heerlijke avond buiten, op het terras. De ruimte tussen de tafels is prettig. Het dineren is niet goedkoop, maar het is kwaliteit!
Rick Evers
2 weken geledenMet hoge verwachtingen kwamen we aan bij Capriole Café. Een prachtige locatie, een fijn terras en een mooie kaart wachtten ons op. Het is jammer te moeten starten met de mededeling dat een van de gerechten - al een langere periode, zo werd zelfs verteld - niet mogelijk was en vervolgens bleek dat een volgend gerecht alsnog ook niet meer beschikbaar was. Dat is vreemd, daar Capriole op de hoogte was dat er een groep van zes personen gereserveerd heeft. Enerzijds misschien ‘slechts’ twee gerechten, maar op een dergelijke kleine kaart is dat aanzienlijk. Ook toen om een alternatief werd gevraagd, bleek er niets mogelijk. Toen een van ons een grapje maakte over deze situatie, bleek de gastheer daar ook al niet mee om te kunnen gaan. De opmerking die de gastheer daarover maakte, had in geen enkel geval gemogen tegenover welke gast dan ook. “Gaan we zo beginnen?” Het duurde lang voor we onze gerechten kregen. Meer dan een half uur tussen het inschenken van de bijpassende (ook daarover valt te twisten) wijn en het inzetten van de gerechten was geen uitzondering. Van gastvrijheid hebben we weinig ervaren. Bij het afruimen van de desserts werd geen navraag gedaan voor koffie of thee, ook al werd dit letterlijk aan tafel benoemd. Maar de wijze waarop we, na de rekening gepresenteerd te hebben gekregen en zonder morren ruim 600 euro te hebben neergeteld, door de gastheer werden verteld dat we “nooit meer welkom” zouden zijn bij Capriole, gaat alle perken te buiten. Excuses waren op zijn plaats geweest voor wellicht een valse start, voor de traagheid, voor het verpesten een verjaardag van gasten. Maar niet deze reactie.
M.A. Coens
een maand geledenNooit meer. En dat is niet onze keuze. We kregen na het betalen van de rekening te horen dat we nooit meer welkom waren. We waren te moeilijk blijkbaar. We hadden er nochtans zin in. We kwamen met z'n zessen de verjaardag van een vriend vieren. De plek is prachtig, aan het water. En het dinermenu heeft 3, 4 of 5 gangen. Met telkens de keuze uit twee of drie gerechten. Bij het tussengerecht waren de kokkels en scheermesjes wel vervangen door mosselen, kregen we te horen. Niet echt een waardige vervanger, maar het was niet anders. En bij de hoofdgerechten was de schol er niet meer en hadden we nog 'keuze' uit vegan of lam. Toen we vroegen of er misschien iets kon gedaan worden met de burrata die op de lunchkaart stond, bleek dat onmogelijk. Blijkbaar kunnen alleen dingen van de kaart geschrapt worden, maar was iets toevoegen voor de keuken onmogelijk. Er was even een woordenwisseling met de zaalverantwoordelijke, maar die discussie bleef van onze kant altijd zakelijk en werd nooit persoonlijk. Hij vond het wel nodig om te vragen of we 'lullig gingen doen'. Uiteindelijk hebben we dan toch onze bestelling doorgegeven en hadden we nog wel een ok avond. Tot we dus de rekening van meer dan 600 euro hadden betaald. De zaalverantwoordelijke kwam naar ons toe. We dachten dat hij zou zeggen 'sorry voor de valse start, maar we hopen dat jullie toch een fijne avond hebben gehad'. Maar nee, we kregen te horen dat het beter is dat we nooit meer in Capriole Café kwamen. En voor jullie denken dat we daar de tent op stelten hebben gezet. Dat was helemaal niet zo. We waren wel verbouwereerd. Als je in de horeca niet tegen (terechte) kritiek kan, en dan maar meteen de conclusie trekt dat je gasten voor altijd moet uitsluiten, dan moet je toch eens overwegen om een andere weg in te slaan. De eigenaar van het restaurant heeft een van ons de volgende ochtend gebeld om zijn oprechte excuses aan te bieden. Die werden aanvaard. Maar dat wist de hele nare ervaring niet uit. Daarom deel ik deze review toch.