Eetcafé & Restaurant De Waag Delft

Markt 11, 2611 GP Delft

Dè plek voor een dagje uit waar van alles te beleven valt: Koffie, lunch, borrel of diner.
We staan altijd voor je klaar met een glimlach.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
2.103 reviews
  • Jeroen Gronsveld
    Jeroen Gronsveld
    in de afgelopen week

    2e paasdag een high tea gedaan met mijn dochters. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en op een leuk plekje gezet. Ik ben geen thee liefhebber maar wat mij betreft was de keuze prima. Als eerste kregen we een torentje met brood en beleg (zalm, oude kaas, rauwe ham), toast met tonijnsalade en een stukje quiche. En daarna de zoetigheid met heel veel soorten zoetigheid Wij vonden het een leuke plek en goede / vriendelijke bediening. Het eten was allemaal goed maar niet bijzonder. Ik miste een stukje eigen inbreng van de kok.

  • Nika de Vries
    Nika de Vries
    een maand geleden

    Helaas was onze ervaring niet zoals we hadden gehoopt. We moesten even wachten voordat iemand ons kwam vragen wat we wilden eten, en er werd geen menukaart gebracht. Later verscheen er een ober met slechts één menukaart voor twee gasten. De presentatie liet ook te wensen over, aangezien de ober het bestek op een onbeleefde manier op tafel gooide, in plaats van netjes bij elke gast neer te leggen. De Waag burgers die we bestelden waren redelijk, maar niet uitzonderlijk (beoordeeld met een 6.5 van de 10). We herinneren ons nog de heerlijke Waag burger met ander soort burgerbrood die ze vroeger serveerden. Bij eerdere bezoeken was de service perfect, maar deze keer was het echt ondermaats. We hopen dat de service in de toekomst verbetert.

  • Li Xiao
    Li Xiao
    3 weken geleden

    Slechtste service wat ik in jaren heb meegemaakt. Ik ging samen met een collega aan een tafel zitten in zicht van de obers, en het duurde erg lang voor de ober kwam. In plaats van een bestelling aannemen, werden we op een onaardige manier duidelijk gemaakt dat we ergens anders moesten gaan zitten omdat ze de bovenverdieping gingen afsluiten. Vervolgens hebben we ons verplaatst naar een tafel beneden (de enige tafel die vrij was bij het raam), en toen moesten we weer erg lang wachten op dezelfde ober. Toen deze kwan, gaf hij aan dat we kunnen bestellen, maar wel van tafel moesten wisselen als er een grotere groep zou komen aan wie ze dan de tafel willen geven, en wij dan weer zouden moeten verplaatsen. Enorm ongastvrij dus. We zijn vervolgens zonder bestelling van eten en drinken opgestapt om in een ander restaurant te gaan eten, en mij zien ze daar nooit meer in De Waag.

  • Tim Meijster
    Tim Meijster
    een week geleden

    Prima burger gegeten. De kaart heeft niet heel veel meer te bieden dan de gemiddelde eetcafé hap. Maar prima. Sfeer is goed behalve een wat chagrijnige serveerster, werd ruim gecompenseerd door zeer vrolijke collega..

  • Odette Mustafa
    Odette Mustafa
    9 maanden geleden

    De asperge soep was te zout en als het een verassingssoepje was geweest, had ik niet geraden dat het asperge soep was. Het voorgerechtje van makreel was oke maar niet verrukkelijk. De saté was ook oke maar ken betere plekken in Delft voor een saté. Voor ons was het eten doorsnee en heeft ons niet geprikkeld. We zouden hier wel terug komen voor een borrel want het restaurant/café ziet er wel gezellig uit en de sfeer was goed. ( sorry voor de foto van de saté, ik realiseerde me tijdens het eten dat ik vergeten was een foto te nemen )

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden