Alcohol wordt op zijn best geserveerd met aanvullende snacks. Het kan zijn dat je een uitnodiging (in de vorm van een munt) krijgt van de ‘in’ crowd.
Onze bar heeft een intieme sfeer, maar geeft ook de mogelijkheid om gemakkelijk te socializen. Wij bieden u een ontsnapping uit de dagelijkse drukte. Onze bar is open voor selecte klantenkring en we omarmen graag onze gasten die het unieke interieur en de sfeer willen ervaren.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
fleur vink
2 maanden geledenDit was gewoon genieten. Heerlijk eten, lekkere wijnen, vriendelijk personeel en ook een heerlijke playlist 🎶. Als ik dan iets van kritiek moet hebben als je 1.64 mtr bent en een plekje aan de bar hebt, de bar is heel hoog.
Jur DaFur
3 maanden geledenHeel erg aangenaam en lekker gegeten. Octopus was super mals. Ook lekker aan de bar gezeten en moet zeggen dat ik dit als heel plezierig heb ervaren. Top tent!
Eline T
2 maanden geledenOpzoek naar een goed restaurant? Veel sfeer, lieve en gezellige bediening waar je ook nog is écht goed kan eten? This is the place. Ultiem genieten van diverse smaakexplosies!
Cheryl Tjon
een jaar geledenWe waren opzoek naar een sea food restaurant in Rotterdam voor op een dinsdag. Helaas waren bijna alle seafood restaurants gesloten en kwamen we uiteindelijk uit bij Bar Pulpo. Uiteindelijk waren we echt blij verrast met dit restaurant. De service is goed en het eten echt deze 5 sterren waard. Alle gerechten die we hebben gekozen waren even lekker, goed gekruid en goede porties. Ik zou zeker terug gaan voor de Pulpo spies van de grill, paling toast, gefrituurde calamares met chorizo kroketjes, pijlstaart inktvis en nog meer! We zaten op het terras. Al hoewel we niet binnen hebben gezeten, ziet het interieur ook erg gezellig uit. Een van mijn gezelschap was heel erg onder de indruk van het toilet .
Dutch Epicurean
11 maanden geledenSuper restaurant! De vis is vers, goed bereid en goede porties! Heerlijke oesters, top schelpdieren en geweldige inktvis! Gezellige sfeer. Zo goed, dat we alleen foto’s hebben van lege schelpen en borden! Chapeau!