Eten was heerlijk! Uitgebreide wijnkaart. Genoeg uitleg over de gerechten. Service was echter niet echt persoonlijk. Er was van te voren niet aangegeven dat we een eind tijd hadden. De bon werd onder onze neus geschoven met de boodschap dat de tafel beloofd was voor iemand anders. Muziek vond ik erg leuk (90’s r&b-achtig) maar volume was net iets te luid.
Heerlijk eten; veel bijzondere vega opties. Ook lekkere (natuur) wijnen. Gezellige ambiance. Let op de je kan niet reserveren, maar op een vrij of zaterdag kan je wel binnen lopen om de wachtlijst terecht te komen (wij waren met 2 rond 1900 daar en konden uiteindelijk 2045 aan tafel op een vrijdag)
Eten was heel lekker. Helaas was de service echt slecht! Je zit aan een Time slot en je moet echt “oprotten” als het 1min voor tijd is. Personeel ziet het restaurant als een fabriek. Eten moet er snel doorheen en dan is de tafel weer vrij… Heel jammer daardoor slechte ervaring van echt lekker uit eten gaan.
Bram Nieskens
6 maanden geledenHeerlijke plek! Attent personeel en qua eten is het fantastisch.. mooie gerechten en heerlijke wijnen!
Alex Muller
5 maanden geledenEten was heerlijk! Uitgebreide wijnkaart. Genoeg uitleg over de gerechten. Service was echter niet echt persoonlijk. Er was van te voren niet aangegeven dat we een eind tijd hadden. De bon werd onder onze neus geschoven met de boodschap dat de tafel beloofd was voor iemand anders. Muziek vond ik erg leuk (90’s r&b-achtig) maar volume was net iets te luid.
C B
3 maanden geledenHeerlijk eten; veel bijzondere vega opties. Ook lekkere (natuur) wijnen. Gezellige ambiance. Let op de je kan niet reserveren, maar op een vrij of zaterdag kan je wel binnen lopen om de wachtlijst terecht te komen (wij waren met 2 rond 1900 daar en konden uiteindelijk 2045 aan tafel op een vrijdag)
Marc-Marijn Ossel
een maand geledenontzettend attent personeel en super lekker gegeten voor een redelijke prijs. tot de volgende keer!
Emile
4 maanden geledenEten was heel lekker. Helaas was de service echt slecht! Je zit aan een Time slot en je moet echt “oprotten” als het 1min voor tijd is. Personeel ziet het restaurant als een fabriek. Eten moet er snel doorheen en dan is de tafel weer vrij… Heel jammer daardoor slechte ervaring van echt lekker uit eten gaan.