In een monumentaal en karakteristiek koetshuis met een groot terras voor de deur in het levendige centrum van Den Haag vind u Café-Restaurant Rootz.

Met 20 bieren op tap, waarvan 6 bijna dagelijks wisselen, en daarnaast nog minstens 300 andere bieren van over de hele wereld zijn wij een walhalla voor elke bierliefhebber.

* Bier is onze passie en onze eigen Rootz Blond is onze trots. Dit hoppige, makkelijk doordrinkbare huisbier is verkozen tot beste huisbier van Nederland in 2015. *

Natuurlijk serveren wij ook uitstekende Illy koffie, fijne selectie aan wijnen van onze lokale leverancier Marius Wijnen, heerlijke non-alcoholische dranken, whisky’s en prachtige cocktails.

Wij serveren op onze kaarten heerlijke gerechten, bereid met uitsluitend de beste lokale en verse producten. Veel gerechten gaan prachtig samen met een goed glas wijn en Craft Beer.

Bij ons kunt u terecht voor uw lunch, borrel, diner en uiteraard café bezoek.

Wij heten u van harte welkom om zelf te ervaren waarom Rootz al sinds 1998 een begrip is in Den Haag en ver daarbuiten.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
2.952 reviews
  • Monique Bluemink
    Monique Bluemink
    een maand geleden

    Sfeer prima en drankjes zijn echt ok, goede keuze qua bier. Eten moet je links laten. €14 voor 8 vega hapjes terwijl je €24 voor 14 stuks vlees garnituur. Tevens €18 voor 2 mini burgers zonder enige toevoegingen zoals patat.

  • marcellla maria de bruijn

    Ik vind het oprecht vervelend om een review te schrijven, omdat ik hier al 15/20 jaar kom. Ben geen vleeseter, maar af en toe een biefstukje hier (was altijd zeer goed), een kaasfondue of lunchen met het gezin was gewoon altijd echt prima en gezellig. Afgelopen week waren wij er voor mijn verjaardag, met man en vriendin. Zij betaalde als cadeau, en ik schaamde mij kapot dat ik dit had uitgekozen. Wat is er gebeurt in de tussentijd dat ik niet ben geweest (maand of 6)? Het eten was gewoon echt slecht. Haar kaasfondue was werkelijk smakeloos, mijne is zelf nog 100 keer beter. Wij hadden ossenhaas puntjes 4 a 5 geloof ik, en die waren lauw met een paar verdwaalde spruiten. Ook de friet was heel bruin alsof het al was opgebakken (bijna 5 euro klein bakje). Het personeel snapte er niks van toen ik vroeg of er een andere groente was dan spruiten, en wat er met de friet was gebeurd. Personeel wat er nu rondloopt spreekt alleen maar Engels, het is gewoon een plaag aan het worden overal, en ik verafschuw het. Nou is mijn Gerda Engels goed, maar ik vind het gewoon vervelend. Personeel was ook niet echt geïnteresseerd, die stonden daar duidelijk om wat te verdienen. Geen affectie met het vak. Ik schaamde mij dat ik mijn vriendin hier mee naar toe had genomen, omdat het gewoon zo slecht was geworden blijkbaar. Zo jammer we kwamen hier heel regelmatig en er was altijd een prima kok, en ook het personeel was altijd oké, en vooral gewoon een hele gezellige setting. Maar dit was de laatste keer helaas. Ik ben geen grote eter, maar ging ook nog met honger naar huis, en mijn vriendin 100 euro lichter. Ik heb mij maar bezat die avond:)

  • Hylke Warners
    Hylke Warners
    een maand geleden

    Leek veel belovend, maar viel wat tegen. Niet zozeer de kwaliteit, die was wel ok, maar vooral de omvang. Een portie vlammetjes bestellen en er dan drie krijgen, dat is wel gek. Geldt ook voor de gerechten. Goed, ze geven ook aan dat het een beetje tapasachtig is, maar dat is de prijs zeker niet! Duur in verhouding tot wat je krijgt. En dat past dan weer niet bij de uitstraling die meer is van een eetcafe. Maar als je dat allemaal geen probleem is is het een prima tent.

  • Pascal Van Doren
    Pascal Van Doren
    in de afgelopen week

    Erg gezellig biercafe in den Haag. Jammer dat de porties van het eten de helft kleiner zijn geworden voor hetzelfde geld. Sharing diner noemen ze dat.

  • RD
    RD
    2 maanden geleden

    Zoals inmiddels meerdere reviews weergeven: voor het eten moet je hier niet komen. Ossehaaspuntjes met spruitjes, wat een ellendig hoopje troep met een onverklaarbare zwarte saus op je bord. Ik denk nog geen 100 gram vlees, 4 stukjes waren het, taai en onsmakelijk samen met 3 of 4 verschrompelde spruitjes. Een reactie van het restaurant zou kunnen zijn dat de prijs er ook naar is, €17. Echter, voor een portie slappe friet moet dan €4,75 betaald worden en dan komt het niet in de buurt van een maaltijd. Genoeg keuze in drank, wel stevig aan de prijs.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden