Gauchos Eindhoven ligt in het Stationskwartier, één van de vijf uitgaansgebieden in het gastvrije centrum van de lichtstad Eindhoven. Theaters en bioscopen zijn voor elke leeftijd eenvoudig te belopen. Een unieke locatie voor een smakelijk en ontspannen avondje uit.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Robin Douven
10 maanden geledenSamen met goed gezelschap hier gegeten en een erg gezellige avond gehad. Als voorgerecht de grote gamba's (lekker pellen ;)) en als hoofdgerecht de ossenhaas (medium-rare). Het was echt goed verzorgd. De bediening was super vriendelijk en ze kwamen op de juiste momenten aan tafel. Mijn zoon had het lamsrack (zijn foto toegevoegd) en die was ook erg lekker (uiteraard even geproefd). Het was alleen jammer dat tegen de tijd dat wij bij het dessert waren aangekomen dat de kaas op was. Anders had ik er 5 sterren aan gegeven. Het vervangende flensje met dulce de leche was ook wel lekker overigens. Het totaal afgesloten met een goede irish coffee. Al met al dus goed tot zeer goed.
Oscar van Schagen
10 maanden geledenGezellig en leuk aan gekleed restaurant. Waar je binnen en buiten kunt zitten. En waar je natuurlijk lekker kunt eten. Met als specialiteit lekker vlees gerechten.
Remko Campagne
5 maanden geledenHet restaurant is heel erg luid, daardoor is het moeilijk gesprekken te voeren in een kleine groep. Wij hadden om 8 uur ons eten besteld, vervolgens ruim anderhalf uur moeten wachten op het eten. Onacceptabel! Het eten zelf was oke (Vega burger, zoete aardappel friet en twee puntpaprikas), echter voor wat je krijgt erg duur. Daarnaast verwacht ik dat voor die prijs er iets aandacht wordt besteed aan de opmaak van het bord IPv een eenzame steak of burger op je bord. Ik zou niet nog eens naartoe gaan.
Anton Deknatel
4 maanden geledenNa een fijne werkdag lekker met vrouw en de jongste uit eten; er was gereserveerd. Heerlijk gegeten👍 🎶, maar wel met een povere bord-opmaak in een redelijk luidruchtige omgeving. Zeer vriendelijke bediening. 🎉 Echter hebben we bijna een uur zitten wachten op de gerechten, terwijl er klanten ruim na ons binnen kwamen en toch eerder hun eten 🍽op tafel hadden staan. Iets 🤔 klopt er niet helemaal ergens na de bestelling. Dan ook maar een kleine fooi...... 😚
Brian Spoorendonk
een maand geledenWe aten hier op Oudejaarsavond. Het personeel leek extreem gestrest en het allemaal niet echt onder controle te hebben. Het duurde een half uur voor we een bestelling op konden nemen. Personeel liep ons constant straal voorbij en keken ons niet eens aan. Nadat onze bestelling werd opgenomen kwam het eten snel, maar het duurde wel weer erg lang voor we nog een drankje konden bestellen of de menukaart weer mochten zien. Maar goed.. ik snap dat het op Oudejaarsavond misschien wat moeilijker is om genoeg personeel in te kunnen zetten. Het eten was top. Dat maakte alles goed. Hele goede biefstuk, frietjes en goede wijnen. Het breekbrood, wat voor twee personen zou moeten zijn, is niet heel groot. Nog een verbeterpuntje: Het desert menu mag wel iets uitgebreider en moderner.