Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk “Genieten”. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooral relaxte sfeer met gezellige bediening.

Giornale blinkt uit in de best geselecteerde vorm van het bereiden en presenteren van kleine gerechten. Onder het motto Foodsharing kunt u genieten van een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische gerechten kunt u op onze kaart vinden.

U kunt bij Giornale ook terecht voor een heerlijke lunch. Ook bij onze lunch komt ons concept Foodsharing tot zijn recht. De Giornale d’Oro is een absolute aanrader, met een combinatie van luxe belegd brood, piadina’s en verse dagsoep!

Lifestyle Bar Giornale zorgt er door haar ruime assortiment aan wijnen, speciaalbieren en likeuren voor dat er voor de gasten die ook na het eten nog even willen naborrelen ruimte is. De muziek is stijlvol met heerlijke Jazz en Blues invloeden, maar nooit overheersend.

Of u Giornale nu met vrienden, familie of zakelijk bezoekt, voor elke aangelegenheid is Giornale The place to be.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,5
1.306 reviews
  • Nick Verberne
    Nick Verberne
    2 maanden geleden

    Veel is groter dan je denkt. Het bestellen werkt mega-eenvoudig als je als gezelschap keuzes kunt maken uit de gerechtjes die allemaal even lekker zijn. Alleen de calamari viel wat tegen. Ik ga zeker eens terug.

  • Véronique Balcaen
    Véronique Balcaen
    een maand geleden

    Leuke sfeer, vlotte bediening en heerlijke tapas! Onze favoriet was de gebakken tonijn (je krijgt er een heerlijk sausje bij).

  • Baert D’hauwers
    Baert D’hauwers
    een maand geleden

    Altijd lekker eten daar. Al meermaals geweest en nog nooit teleurgesteld geweest. Leuk (sharing) concept

  • pien
    pien
    in de afgelopen week

    Erg lekker eten. Veel vegetarische opties met veel diversiteit. Door de small plates kan je van alles proefen! De toetjes zijn ook erg lekker, zeker de tiramisu. Er hangt een gezellig sfeer in het restaurant. Echt een aanrader!

  • Candice Xu
    Candice Xu
    een jaar geleden

    We zijn op maandag gegaan,het was druk. Je kan beter reserveren. De voorgerechten zijn heerlijk,top!! We hadden vier voorgerechten besteld voor twee personen en ze zijn allemaal op eten. De lam koteletten en de carpaccio zijn een van de beste keuze. Love it Ossenhaas en rib-eye zijn goed maar niet top,ik vind de pasta van de hoofdgerechten was top,lekker knoflook smaak!!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden