Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk “Genieten”. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooral relaxte sfeer met gezellige bediening.

Giornale blinkt uit in de best geselecteerde vorm van het bereiden en presenteren van kleine gerechten. Onder het motto Foodsharing kunt u genieten van een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische gerechten kunt u op onze kaart vinden.

U kunt bij Giornale ook terecht voor een heerlijke lunch. Ook bij onze lunch komt ons concept Foodsharing tot zijn recht. De Giornale d’Oro is een absolute aanrader, met een combinatie van luxe belegd brood, piadina’s en verse dagsoep!

Lifestyle Bar Giornale zorgt er door haar ruime assortiment aan wijnen, speciaalbieren en likeuren voor dat er voor de gasten die ook na het eten nog even willen naborrelen ruimte is. De muziek is stijlvol met heerlijke Jazz en Blues invloeden, maar nooit overheersend.

Of u Giornale nu met vrienden, familie of zakelijk bezoekt, voor elke aangelegenheid is Giornale The place to be.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,5
1.323 reviews
  • René Mensen
    René Mensen
    een week geleden

    Ik ging er lunchen rond 13.30. Ik zag bijna niemand dus dacht dat we alleen waren. Maar niets minder was waar. Als je binnen doorliep naar achteren zat het vol. Mooie gezellige sfeer. Heerlijk geluncht met ruime porties. Lekker biertje erbij. Prima.

  • Nick Verberne
    Nick Verberne
    4 maanden geleden

    Veel is groter dan je denkt. Het bestellen werkt mega-eenvoudig als je als gezelschap keuzes kunt maken uit de gerechtjes die allemaal even lekker zijn. Alleen de calamari viel wat tegen. Ik ga zeker eens terug.

  • Véronique Balcaen
    Véronique Balcaen
    3 maanden geleden

    Leuke sfeer, vlotte bediening en heerlijke tapas! Onze favoriet was de gebakken tonijn (je krijgt er een heerlijk sausje bij).

  • lois tacke
    lois tacke
    een maand geleden

    Giornale is helaas flink achteruitgegaan. Ik wil best geld neerleggen voor goede kwaliteit maar vroeger kreeg je bij je thee een lekkere brownie, nu een simpel Pickwick-zakje met een flauw chocolaatje. De piadina met ossenhaas was nauwelijks belegd: drie kleine stukjes vlees en één zongedroogd tomaatje waardoor je vooral droog brood eet. Ook geen garnering oid. En dat voor €19 euro per broodje. De smaak was wel goed maar absoluut geen goede prijs-kwaliteitverhouding meer. Teleurstellend en de moeite niet meer waard voor ons.

  • Baert D’hauwers
    Baert D’hauwers
    3 maanden geleden

    Altijd lekker eten daar. Al meermaals geweest en nog nooit teleurgesteld geweest. Leuk (sharing) concept

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden