Lifestyle Bar / Restaurant Giornale gelegen aan het bruisende horecaplein, het Stationsplein in Eindhoven, richt zich op de in onze ogen eerste levensbehoefte van de mens, namelijk “Genieten”. Een Bar en Restaurant in 1, maar absoluut niets is standaard in deze volledig mediterraan en industrieel ingerichte vestiging. U waant zich in een oude drukkerij uit de jaren 60/70 om lekker te borrelen, maar ook heerlijk te dineren in een perfecte en vooral relaxte sfeer met gezellige bediening.
Giornale blinkt uit in de best geselecteerde vorm van het bereiden en presenteren van kleine gerechten. Onder het motto Foodsharing kunt u genieten van een ruime keuze aan vlees, vis en vegetarische gerechten kunt u op onze kaart vinden.
U kunt bij Giornale ook terecht voor een heerlijke lunch. Ook bij onze lunch komt ons concept Foodsharing tot zijn recht. De Giornale d’Oro is een absolute aanrader, met een combinatie van luxe belegd brood, piadina’s en verse dagsoep!
Lifestyle Bar Giornale zorgt er door haar ruime assortiment aan wijnen, speciaalbieren en likeuren voor dat er voor de gasten die ook na het eten nog even willen naborrelen ruimte is. De muziek is stijlvol met heerlijke Jazz en Blues invloeden, maar nooit overheersend.
Of u Giornale nu met vrienden, familie of zakelijk bezoekt, voor elke aangelegenheid is Giornale The place to be.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Vero in het Veld
6 maanden geledenHeerlijk eten, vriendelijke medewerkers en erg gezellig. Vooral de pasta met pesto en broodjes met ossenhaas zijn aanraders! Heerlijk gegeten hier.
Bart
6 maanden geledenLekkere tapas om te delen (of niet ). Voldoende personeel aanwezig die bovendien geduldig, vriendelijk en ook nog eens behulpzaam zijn. De bediening verloopt enorm snel, zelfs wanneer de zaak overvol zit.
Marc Timmermans
2 maanden geledenGoed restaurant met vriendelijk personeel. Het eten was fantastisch, zo lekker! Het was even een puzzel hoe het bestellen werkt, maar dat wordt goed en duidelijk uitgelegd door het personeel. Daarna was het gewoon smullen!
Hans
5 maanden geledenGoed toegankelijk restaurant, vriendelijk en professioneel personeel, maar ik vond het eten helaas onder de maat. Voor de context. We zijn hier met een groep mensen tapas gaan eten. Het waren (ook voor tapas) zeer kleine porties, waarbij alle gerechten een sterk overheersende knoflook smaak hadden (alles smaakt dan hetzelfde). Normaliter maak ik hier direct een opmerking over, maaar ik wilde de sfeer in de groep niet verpesten. Elk mens heeft immers een andere voorkeur voor eten. Het is lang geleden dat ik zo slecht gegeten heb en ik ben toch een fervent restaurant bezoeker.
Michiel
6 maanden geledenVan harte gefeliciteerd! Een van jullie obers is vandaag 18 geworden. Echt een gangmaker en een aanwinst voor het restaurant. Hij wist jullie lekkere gerechten en mooie wijnen goed te verkopen. We hebben met z’n tweeën ontzettend genoten van het heerlijke eten en de gastvrije service van de ober. Het eten was goed op smaak, met name was de anti pasti uitgebreid. Ook de gamba’s en steak tartaar waren goed op smaak. De Il Fatorre (rode wijn) smaakte erg goed bij onze gerechten. Een echte aanrader!