Brood komt uit onze bakkerij, honing van de bijen-kolonie op het dak, kruiden uit onze eigen daktuin, olijfolie uit onze boomgaard in Portugal.
Onze koks werken met hele dieren, groenten van lokale boeren, en alles wordt ambachtelijk bereid.
Ons eten is gewoon tof.
Niet alleen dat eten veranderd door de seizoenen heen, ook het Ketelhuis zelf! Speciaalbier en spontane feestjes in de lente, steenoven pizza, funky cocktails en live muziek in de zomer, barbeque en bokbier in de herfst, houtvuur en rode wijn in de winter.
Sinds 2011 is het Ketelhuis de huiskamer van Strijp S, de plek waar eten, drinken, kunst en cultuur elkaar ontmoeten.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Martina Silbrnikova
10 maanden geledenDe bediening heeft veel kennis van de wijnen en de gerechten en weet die goed over te brengen. Ook waren ze heel attent maar ongedwongen, echt mijn complimenten en dank voor hoe jullie ons de hele avond hebben bediend. Ook het eten smaakte heerlijk en het wijnarrangement was heel goed verzorgd. De prijs-kwaliteitverhouding is ongelooflijk, voor dat geld kun je nergens zo lekker eten. Kortom, een aanrader! De gemiddelde beoordeling zou veel hoger moeten zijn.
Helena Damhuis
een jaar geledenHet restaurant was vroeger Het gebouw dat het hele Philips terrein warm stookte. Nu is het een gezellige artistieke plek waar je een hapje en een drankje kan nuttigen. Het was supergezellig met een stookhaard buiten . Wat ik minder vond waren de drankjes mijn wijn was werkelijk niet lekker:(( daarbij ook nog eens geserveerd in een ordinair plastic bekertje ( klimaat ho maar) de prijs was ook behoorlijk ( drie drankjes €13) En je kan alleen met pin betalen. Maar qua sfeer was het top;)
mr. R.M.
een jaar geledenHeerlijk eten, vriendelijk personeel en prettige sfeer. Een leuke en verrassende vondst is het Ketelhuis in Eindhoven! De 4,2-rating van Google doet mijns inziens geen recht aan het restaurant. Vriendelijk personeel in een leuke setting. Gezellige bar, open keuken (en bepaalde typen eten worden op open vuur bereid). Lekkere biertjes, goede wijntjes en een atypisch menu. Het voorgerecht, een borrel plankje, was ontzettend lekker en heel vers. Allemaal eigen producten en het broodje was nog warm. Zowel de Blonde D'Aquitaine als het weidevarken als hoofd waren erg lekker. Je krijgt geen frietjes of bijgerechten, waardoor een voorafje en/of een toetje aan te raden zijn. Hoewel het enigszins duurder is en je gebruikelijke saté of hamburger hier niet op de kaart staan, zijn alle producten vers en met zorg bereid. Alles is huisgemaakt (behalve de kaas). We hadden helaas geen tijd meer voor een toetje, maar die zagen er smakelijk uit. Kortom, 5 hele dikke sterren!
lisa van de laar
7 maanden geledenJe kunt er leuk zitten. Let wel even op, de vegan optie van de zomerse salade is een bord met alleen zanderige sla en komkommer, voor 9 euro. Is inderdaad wel vegan.
Esther Kooistra
7 maanden geledenLeuke tent voor een (speciaal)biertje en/of cocktail, met veel zitplek buiten ☀️ Hop met de Gijt IPA is ook zeker een aanrader!