Brood komt uit onze bakkerij, honing van de bijen-kolonie op het dak, kruiden uit onze eigen daktuin, olijfolie uit onze boomgaard in Portugal.
Onze koks werken met hele dieren, groenten van lokale boeren, en alles wordt ambachtelijk bereid.

Ons eten is gewoon tof.

Niet alleen dat eten veranderd door de seizoenen heen, ook het Ketelhuis zelf! Speciaalbier en spontane feestjes in de lente, steenoven pizza, funky cocktails en live muziek in de zomer, barbeque en bokbier in de herfst, houtvuur en rode wijn in de winter.

Sinds 2011 is het Ketelhuis de huiskamer van Strijp S, de plek waar eten, drinken, kunst en cultuur elkaar ontmoeten.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
1.596 reviews
  • Cheryl Smit
    Cheryl Smit
    3 maanden geleden

    We dachten lekker een hapje te eten op mijn vriend zijn verjaardag. We waren al vaker hier geweest.. maar zo slecht dat het dit keer was. Na een terugkoppeling aan de gastvrouw bleek dat de goede chef die er voorheen zat weg was en het restaurant is overgenomen door nieuwe eigenaren. Nieuwe eigenaren die in de meeste gevallen zoals ook hier blijkt, willen bezuinigen en om het maar even zo te noemen een restaurant kapot maken tegenover wat het was. Wat voorheen huisgemaakt vers zuurdesem brood was, kregen we nu oud en droog brood met een boter die wel huisgemaakt was maar te laat was uitgehaald waardoor het niet smeerbaar was en het brood kapot maakte. Vervolgens kregen we het voorgerecht. Voor mijn vriend paté en voor mij coquille, de portie was wat minder maar de paté vond hij erg lekker de “brioche” was wederom oud. Voor mij was de portie oké omdat de coquille te vissig was tegenover normaal. We hebben gewacht , gewacht en gewacht en stonden op het punt om te gaan toen de gastvrouw naar ons toe kwam omdat ze zag dat het wel erg lang duurde… langer als een uur zat er tussen voordat het hoofdgerecht op tafel kwam. Wat, tot onze schrik niet zo lang had hoeven duren gezien de portie. De entrecote wat overigens het duurste van de kaart was nog geen 100gr vlees entrecote slechts zo’n 25 gram en een klein lepeltje stoofvlees. Dit terug gekoppeld en een bakje friet erbij besteld want bij de entrecote zaten slechts 3 halve krieltjes. Het bakje friet kwam pas toen het allemaal op was, en was zo doorbakken dat je een op een brok olie beet terwijl het bakje friet wat bij mijn hoofdgerecht zat perfect was. Iets gaat daar niet goed in de keuken. Koffie en water van het huis aangeboden. Water uiteindelijk niet gekregen haha. Foto’s erbij gepakt van de vorige keren om de porties te vergelijken en ik zou ze hier graag bijvoegen om te laten zien waarom je hier niet meer heen moet gaan. Opmaak was beter, smaak was beter, prijs kwalitateit verhouding beter. De foto’s spreken na mijn verhaal voorzich maar voor de duidelijkheid; de buiten foto’s zijn voorheen en de binnen foto’s van dit menu met huidige uitbater. Wij beide komen uit de horeca en dachten eerst van wij zijn de pech tafel waar alles fout gaat. Maar terugkijkend nogmaals op de porties van vorige keren was het geen pech maar echt bezuinigen.

  • Orly Vlot
    Orly Vlot
    5 maanden geleden

    Ik had een leuke avond. Ik ben gewend dat het ketelhuis informeel maar toch een leuk niveau eten en service heeft. Ik vond het tegenvallen, het voelde een beetje alsof er de kantjes vanaf werd gelopen, zowel met het eten als de service. Rauwe champignons in de soep waren bijvoorbeeld gewoon slordig. Daarnaast was het erg fris binnen.

  • Jules Overes
    Jules Overes
    6 maanden geleden

    English below: Goede sfeer in het restaurant met een kaart gefocust op seizoensproducten. Het restaurant is ingericht in de industriële sfeer van strijp-s. De keuken kookt slim modulair en herbruikt goed ingrediënten in meerdere gerechten. Hoofdgerechten waren goed en smakelijk, de desserts hadden meer aandacht verdient maar waren prima. De wijnkaart was zeer beperkt maar bevatte een combinatie tussen smakelijke bekende wijnen en wat uitdagende, onbekende wijnen. ____________________ Good atmosphere in the restaurant with a menu focused on seasonal products. The restaurant is decorated in the industrial atmosphere of strijp-s. The kitchen cooks cleverly modular and reuses ingredients in multiple dishes. Main courses were good and tasty, desserts could have deserved more attention but were fine. The wine list was very limited but contained a combination between tasty well-known wines and some challenging, unknown wines.

  • pierre sprengers
    pierre sprengers
    een maand geleden

    Wij zaten er tijdens het evenement afgelopen zaterdag 13-4-2024. Meerdere malen besteld en meteen betaald en uiteindelijk na 15 a 20 minuten moeten vragen naar onze drankjes. Werd je aangekeken alsof we die al hadden gehad. Iedere keer meteen afgerekend komt de beste man met een rekening van 40 euro. Nooit meer, hier snappen ze echt niks van horeca en serveren. Alles is kei duur en als je dan ook nog achter je spullen aan moet echt een aanfluiting voor strijp S. Als jullie geen grote groepen aankunnen organiseer dan ook geen evenementen.

  • niekos tb
    niekos tb
    6 maanden geleden

    Hier heb ik een feest gehad van werk (6 nov) (verdieping boven) Sfeer is goed, akoestiek ook goed. Bediening leuk en snel Eten ( walking diner) perfect! Zeker aanrader voor feest en party, maar ook diner is top!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden