Wij werken met leveranciers die alleen Specialty Coffee inkopen. Leveranciers die van A tot Z op de hoogte zijn van de reis die onze koffiebonen afleggen. Welke kwaliteit boon de boer geproduceerd heeft en erop toeziet dat deze boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn koffie.

Door de boer een juiste beloning te geven voor zijn inzet kunnen wij in onze koffiebranderij de beste bonen verwerken tot heerlijke koffie.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
967 reviews
  • Robin Hamelink
    Robin Hamelink
    5 maanden geleden

    Het restaurant is vies en stoffig. De spinnen zitten ongestoord in de hoek naast de tafel. Er staan een hoop bloempotten, maar geen enkele plant leeft nog. Kratten en andere spullen van het restaurant staan op een lege tafel midden in het restaurant opgeslagen. Dit maakt het restaurant enorm treurig en ongezellig. Gedurende mijn gehele bezoek werd de vieze vaat van onze voorgangers niet opgeruimd. Dat moest ik maar aan de kant schuiven. Een deel van mijn bestelling miste (nouja, kan gebeuren). Wel jammer dat het bestek ook vies was. Tot slot worden hete dranken zoals koffie en thee geserveerd in drinkglazen zonder oor, dus je kan het niet drinken zonder je vingers te verbranden. Ik raad deze locatie af en zal hier niet meer terug komen.

  • Julia
    Julia
    8 maanden geleden

    Wat een aardig personeel. Ik heb hier lekker kunnen eten en drinken. De sfeer binnen was voor mij niet helemaal de vibe maar dat deed de cappuccino niet slechter smaken. Al met al een dikke prima.

  • Christian Dentico
    Christian Dentico
    6 jaar geleden

    Vriendelijke en snelle service! We hadden de broodje pulled chicken en zalm/avocado, beide zeer lekker en veel! Wij komen hier zeker terug als we weer in Eindhoven zijn.

  • Julius Vermeer
    Julius Vermeer
    6 maanden geleden

    Ze vragen 1,50 voor ijs. Mijn vriendin wilde een iced dirty chai met havermelk. Dit betekende optellende kosten tot €8,50. Prijs voor koffie is reëel maar €8,50 durven vragen voor zo’n simpel drankje is belachelijk

  • Tom Biersteker
    Tom Biersteker
    2 jaar geleden

    Ik was voor het eerst hier. Prima ervaring. We zaten voorin, dus niet tussen de flexwerkers. Als ik ergens voor het eerst kom, bestel ik het liefst een flat white. Die was netjes double shot, prima dun laagje schuim. De latte art is op eerdere foto's beter maar wellicht stonden er relatief onervaren barista's. Het shot was vrij bitter, ook voor een dark roast, en trok de mond droog. Waarschijnlijk een beetje overextracted. Daarom koos ik als tweede koffie voor een cappuccino (zie foto). Die was beter in balans en het schuim was goed, de latte art was simpel maar beter dan de eerste. Cheese cake ook niet slecht. De service was vriendelijk maar het was erg moeilijk om (oog)contact te krijgen, ook al zaten we naast de bar.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden