Geweldige ontdekking! Interessant concept; eten wat de pot schaft. Ze werken zonder menukaart. Wij lieten ons verrassen en dat was super. Grote Indische tafel. Die avond was er live muziek. Min punten waren de onbeleefde jongeman in de bediening. We moesten dingen steeds opnieuw bestellen omdat ze niet doorkwamen, alles ging heel sloom en we kregen een tafeltje op de tocht. De eigenaars waren wel heel attent en voorkomend, tenminste leek dat zo van een afstand en toen we aan het eind een gesprekje aan knoopte. Jammer, want het concept en het eten waren juist origineel en goed.
Bij aankomst waren we een beetje verbaasd dat er geen menukaart was op zondagavond, dit was ons niet verteld bij de reservering. De kok kookte 1 diner en dat was het.
Okay beetje jammer we hadden ons verheugd op een Indonesische tafel. Nu kregen we entrecote, frites en een salade met een Indonesische touch. Het bleek uitzonderlijk lekker maar wij vonden de hoeveelheid niet genoeg. Zonder morren kregen we een extra portie zonder bijbetaling. Het nagerecht was een soort ijs verkeerd ook dat was erg goed. Uiteindelijk hebben. We goed gegeten waren we tevreden. Goede bediening lekker eten!
Wij hebben het 5 gangen menu genomen. Wat een feest! heel betaalbaar op sterren niveau eten (37,50)
Henry de chef brengt de indonesische keuken met een franse touch. Geweldig. Zo hadden wij broodje bapau met eendenlever; octopus met garnalen op oosterse wijze, kambing zacht gegaard, Wentelteefje spekkoek, etc. het ene gerecht nog lekkerder dan het volgende.
Ook de rijsttafels zagen er geweldig uit. Ga snel langs, want binnenkort kun je hier niet zonder reservering eten.
AANRADER!
Jeroen N
5 jaar geledenHeerlijk authentiek eten en vriendelijke bediening, een aanrader!
Amie in Nederland
5 jaar geledenHeerlijk eten, goede kwaliteit en goedkope prijs.
Sara Houtenbos
6 jaar geledenGeweldige ontdekking! Interessant concept; eten wat de pot schaft. Ze werken zonder menukaart. Wij lieten ons verrassen en dat was super. Grote Indische tafel. Die avond was er live muziek. Min punten waren de onbeleefde jongeman in de bediening. We moesten dingen steeds opnieuw bestellen omdat ze niet doorkwamen, alles ging heel sloom en we kregen een tafeltje op de tocht. De eigenaars waren wel heel attent en voorkomend, tenminste leek dat zo van een afstand en toen we aan het eind een gesprekje aan knoopte. Jammer, want het concept en het eten waren juist origineel en goed.
Jeannette Scheepens
6 jaar geledenBij aankomst waren we een beetje verbaasd dat er geen menukaart was op zondagavond, dit was ons niet verteld bij de reservering. De kok kookte 1 diner en dat was het. Okay beetje jammer we hadden ons verheugd op een Indonesische tafel. Nu kregen we entrecote, frites en een salade met een Indonesische touch. Het bleek uitzonderlijk lekker maar wij vonden de hoeveelheid niet genoeg. Zonder morren kregen we een extra portie zonder bijbetaling. Het nagerecht was een soort ijs verkeerd ook dat was erg goed. Uiteindelijk hebben. We goed gegeten waren we tevreden. Goede bediening lekker eten!
Henk Meijer Mediator
5 jaar geledenWij hebben het 5 gangen menu genomen. Wat een feest! heel betaalbaar op sterren niveau eten (37,50) Henry de chef brengt de indonesische keuken met een franse touch. Geweldig. Zo hadden wij broodje bapau met eendenlever; octopus met garnalen op oosterse wijze, kambing zacht gegaard, Wentelteefje spekkoek, etc. het ene gerecht nog lekkerder dan het volgende. Ook de rijsttafels zagen er geweldig uit. Ga snel langs, want binnenkort kun je hier niet zonder reservering eten. AANRADER!