Waarom heeft Michelin of Gault&Milliaut deze excellente zaak nog niet bekroond?
Wellicht het fijnste restaurant in de binnenstad van Leiden:
- Zeer vriendelijke en onderlegde bediening
- Prachtige gerechten op michelin niveau
- Met terras aan de gracht van Leiden
Champagne, zelfs op halve fles.
Kortom, een heerlijke plek om culinair te genieten.
Heerlijke food, bediening en ambiance. Wij zijn gegaan na een "last minute" idee, omdat een vriendin had een paar dagen gelegen over dit restaurant gesproken. Wat een goede tip! Zonder twijfel een van de beste restaurants in Den Haag.
We hebben heerlijk gegeten en genoten van het menu van de chef. Elke gang was een aangename verrassing en een avontuur qua smaken en textures.
We zaten in een glazen aanbouw (kas) waar het goed toeven was (comfortabele stoelen en bank, gezellige verlichting).
Prijs-kwaliteitsverhouding klopt niks van. Uiterlijke schijn op de menukaart. Men adviseert op 3 gerechten a 22 euro.. Personeel loopt erbij alsof ze thuis zijn, jas wordt niet aangegeven, eten is prima maar prijs is totaal niet in verhouding gezien de totale beleving die niet klopt. Hele slimme marketing waar blijkbaar veel mensen vatbaar voor zijn. Voor mij als culinaire liefhebber, die let op de prijs versus kwaliteit en etikette, nooit meer.
We lieten ons de hele avond verrassen met van ons uit: 'Maak het zo gek als mogelijk', en echt een fantastische avond gehad. Dankzij zowel al het personeel, (ga lekker aan de bar voor de keuken zitten om ook van de zingende chefs te kunnen genieten) als van de buitengewoon bijzondere wijnen die naadloos aansluiten op de magische gerechten. De gastvrouwen en -heer waren onderdeel van de 5000 delige puzzel waarvan alle stukjes naadloos bij elkaar aansloten en ons de avond gaven die compleet af was. Scherven brengen geluk, maar wij worden gelukkiger van prachtig Glaswerk.
Thomas Eikelenboom
een jaar geledenWaarom heeft Michelin of Gault&Milliaut deze excellente zaak nog niet bekroond? Wellicht het fijnste restaurant in de binnenstad van Leiden: - Zeer vriendelijke en onderlegde bediening - Prachtige gerechten op michelin niveau - Met terras aan de gracht van Leiden Champagne, zelfs op halve fles. Kortom, een heerlijke plek om culinair te genieten.
Rafael
3 maanden geledenHeerlijke food, bediening en ambiance. Wij zijn gegaan na een "last minute" idee, omdat een vriendin had een paar dagen gelegen over dit restaurant gesproken. Wat een goede tip! Zonder twijfel een van de beste restaurants in Den Haag.
Vrolijknblij
een jaar geledenWe hebben heerlijk gegeten en genoten van het menu van de chef. Elke gang was een aangename verrassing en een avontuur qua smaken en textures. We zaten in een glazen aanbouw (kas) waar het goed toeven was (comfortabele stoelen en bank, gezellige verlichting).
Manon Gouderjaan - Buising
3 maanden geledenPrijs-kwaliteitsverhouding klopt niks van. Uiterlijke schijn op de menukaart. Men adviseert op 3 gerechten a 22 euro.. Personeel loopt erbij alsof ze thuis zijn, jas wordt niet aangegeven, eten is prima maar prijs is totaal niet in verhouding gezien de totale beleving die niet klopt. Hele slimme marketing waar blijkbaar veel mensen vatbaar voor zijn. Voor mij als culinaire liefhebber, die let op de prijs versus kwaliteit en etikette, nooit meer.
Bjurran Piron
3 maanden geledenWe lieten ons de hele avond verrassen met van ons uit: 'Maak het zo gek als mogelijk', en echt een fantastische avond gehad. Dankzij zowel al het personeel, (ga lekker aan de bar voor de keuken zitten om ook van de zingende chefs te kunnen genieten) als van de buitengewoon bijzondere wijnen die naadloos aansluiten op de magische gerechten. De gastvrouwen en -heer waren onderdeel van de 5000 delige puzzel waarvan alle stukjes naadloos bij elkaar aansloten en ons de avond gaven die compleet af was. Scherven brengen geluk, maar wij worden gelukkiger van prachtig Glaswerk.