Bij Grill restaurant Rodeo Eindhoven voelt u zich meteen thuis. Een Latijns-Amerikaanse sfeer, met een ongedwongen en vooral warme ambiance. Rodeo is inmiddels een begrip..
Dit uit Argentinië afkomstig vlees, komt van runderen die uitsluitend met natuurlijke producten worden gevoed en vrij rond grazen over de pampas (weilanden).
Maar Rodeo heeft meer in huis dan alleen maar de beste steaks. Mooie visgerechten, tapas, diverse soorten faijtas (mexicaanse tortilla’s) en heerlijke nagerechten vullen de kaart van Rodeo. De kaart is veelzijdig en dus toegankelijk voor een zeer breed publiek.
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Bente Moonhunter
een maand geledenVoor de eerste keer hier gegeten en het was echt heerlijk! Nog nooit zo'n smakelijke en malse tenderloin steak gegeten. De sfeer in het restaurant was heel fijn en de service was ook goed.
Bart Wijgerde
een maand geledenWederom zeer vriendelijke bediening, machtig interieur en zeer lekker geten (lams). Wel spijtig van de heel dure wijn...voor een zeer klein glaasje (een slokje rode) en we kregen een handvol frietjes voor twee personen, klein portie extra was weer 4.5 €
Eric Hoyer
een week geleden250 gr. ribeye heel goed gegrild, mals en sappig. Vriend heeft 450 gr. biefstuk ook 👍🏼 Alleen jammer als mayonaise wilt bij je friet, bij betalen. Terwijl het eten toch behoorlijk duur is en ook de consumptie. Maar we hebben het toch kunnen betalen.
Dorien Verhoeven
een maand geledenHeerlijk gegeten, niets op aan te merken. Bediening vriendelijk en werken echt hard. Ik had alleen de mogelijkheid om een reservering van 1,5 uur te boeken en dat is eigenlijk te kort. We konden ons dessert aan de bar eten ipv aan tafel. Dat is op zich wel jammer, maar door zo'n strakke planning kan het niet anders. Misschien alle tijdslots op 2 uur zetten?
Stephan Kienhuis
6 maanden geledenJe krijgt wat je verwacht. Een prima stuk rood vlees. De uiensoep was heerlijk! Gereserveerd in een soort Italiaanse bol. Die je na de soep ook gewoon kunt opeten