Bij Sugo eet je de lekkerste Romaanse pizza slices, alsof je in Rome bent! Onze pizzabodems zijn luchtig, licht en krokant. Dat komt door de liefde, tijd en het handwerk dat we erin stoppen. De pizzabodems krijgen wel 72 uur de tijd om rustig te rijzen, voordat onze pizzaiolo’s er met de hand bodems van strekken en ze afbakken. Sugo pizza’s worden de hele dag vers belegd met de beste ingrediënten.

Bij Sugo eet je pizza per slice die we voor je knippen (= al taglio) en bakken in de steenvloer oven. Je kunt hele en halve slices bestellen en zo lekker veel smaken proberen en combineren!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
520 reviews
  • Bram
    Bram
    een jaar geleden

    Wij wilden nog even lekker eten in Eindhoven. Voordat we ons hotel in zouden gaan. We kwamen terecht bij SUGO de menukaart stond bij de weg en dat zag er goed uit. Toen we vroegen of we nog een hapje konden eten werd er getwijfeld. We mochten uiteindelijk nog net aanschuiven. Op dat moment was het ruim voor sluitingstijd (ca. 20:30). Uiteindelijk kregen we 2 erg lekkere pizza's voorgeschoteld. Erg genoten van de diverse smaken. Terwijl wij lekker aan het eten waren ging de muziek steeds harder en zachter. Na een paar nummers kwam er ineens gangster rap op te staan. Ook ging de muziek oorverdovend hard. De luifel ging op dat moment ook in. De jonge jongens die in het restaurant stonden waren wat met elkaar aan het klieren en waren weinig bezig met hun gasten. Ze wilden ons het liefst z.s.m. weg hebben. Vervelend gevoel als gast zijnde. Misschien is het een idee om in dit filiaal voor een tijd een volwassen, gekwalificeerde bedrijfsleider neer te zetten die orde op zaken stelt.

  • Nico de Boer
    Nico de Boer
    5 jaar geleden

    Een dagje Eindhoven. Komen we langs Sugo. Daar staat een jongman en biedt stukken pizza aan om te proeven. Whauw, wat is dat lekker! Een groot stuk en ook zo goed gevuld. Na ons rondje Eindhoven komen we zeker terug. De buitenkant ziet er niet zo uitnodigend uit, maar binnen. Wat een diversiteit aan pizza's! Na de bestelling worden ze nog extra in de oven geplaatst. Dàt is heerlijk kros. De koffie is ook uitstekend. Vers gezet, heet en lekkere smaak. Ga er een keer naartoe en ga genieten!!🤗

  • Martijn
    Martijn
    een jaar geleden

    Pizza was erg lekker met een goede bodem en prima ingrediënten. Antipasti was wat minder. Erg duur (EUR 15,50) voor drie plakjes salami, drie plakjes ham, wat groenten en flatbread.

  • Lucy van den Bogaard
    Lucy van den Bogaard
    4 jaar geleden

    Super lekker en bewust genieten (de voedingswaarde van de bodem van één pizza slice is gelijk aan een bruine boterham). Een ruime keuze aan pizza en heerlijke Italiaanse desserts. Ook een geweldig vriendelijke bediening!

  • Lisa -
    Lisa -
    4 jaar geleden

    Heerlijke pizza met een luchtig krokante bodem, genoeg vega(n) keuze, erg vriendelijke bediening en lekker ijs als nagerecht!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden