De Race Experiences van Bleekemolens Race Planet zijn onvergetelijk. Heb jij altijd al eens in een Lamborghini, Ferrari, McLaren, Alpine, Mercedes-AMG, Porsche of Formule RP1 willen rijden? Heb jij altijd al eens willen rijden op het circuit? Of heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om een coureur te zijn? Dit is je kans! Race Planet heeft een wagenpark van meer dan 150 auto’s, dus iedereen (vanaf 18 jaar met een geldig rijbewijs B) kan rijden in de auto van zijn of haar dromen.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,0
1.477 reviews
  • je55e_jr
    je55e_jr
    4 weken geleden

    Algemene indruk: we werden vriendelijk ontvangen maar we konden haar lastig verstaan door het harde geluid van de kartbaan. Er was niemand dus we hadden de bowlingbaan voor onszelf, genoeg bankjes om op te zitten, goed verend zitvlak maar de rugleuning was erg hard. De glazen waar water in geserveerd werd roken naar bier, een spannende toevoeging verder ok. Moest wel rijden dus hopelijk geen alcohol promillage in mijn bloed. De ballen zagen er uit alsof ze al vele harde worpen achter de rug hadden. Daardoor gingen de ballen vaak scheef, of het was de baan die niet helemaal recht was. Hierdoor heb ik geen indruk kunnen maken op mijn date. Wat wel hielp is dat de baan korter was dan normaal, daardoor heb ik toch een hoge scoren kunnen behalen. Daarnaast ben ik nog niet eerder een bowlingbaan tegengekomen waar ik zoveel op kon aanpassen. Onze eigen gezicht op de achtergrond van het scorebord was toch een leuke toevoeging. Het terugbreng systeem hield de ballen soms wat langer vast, hierdoor kon ik niet altijd met mijn favoriete bal gooien Op de rand van de keuken stond de laatste gewonnen prijs welke kwam uit het jaar 2007, ik snap waarom dit de laatste prijs is die zij hebben ontvangen. Na het bowlen nog even gedanst, maar niet alle voet knoppen werkte goed. Wel aardig personeel we werden vriendelijk gedag gezegd. En we zijn zelfs nog met max Verstappen op de foto geweest, wereld beroemd en toch tijd voor zijn fans. Overall leuke ervaring. Bedankt race planet voor deze ervaring. Tot gauw.

  • Danny Tax
    Danny Tax
    een week geleden

    Een ondernemer die het concept vermaak snapt! Recent geverfde baan geeft een frisse look! Wij komen er elke maandag avond en genieten van een lekkere hamburger en broodje kroket horeca is hier geen onbekend woord die kennen ze wel! Dus het eten is lekker en de table service is super dus wil je een lekker avondje uit! Ga dan naar raceplanet

  • S. Ajoeb
    S. Ajoeb
    in de afgelopen week

    super leuke ervaring gehad ! alleen hadden we alle het gevoel dat de score uitslag niet klopt .

  • Jimmy Devargas
    Jimmy Devargas
    een maand geleden

    We zijn erg teleurgesteld over mijn bezoek aan dit centrum. We beginnen aan onze kartingsessie en nog voor het einde van de eerste ronde merk ik dat mijn karting defect is. Na een aantal ronden vraag ik de man die me vertelt dat het karting defect is en dat ik van karting kan wisselen, maar alleen voor de resterende 2 minuten van de sessie. Er werd geen gebaar of terugbetaling aangeboden! Ik ben erg teleurgesteld.

  • Ad Pfennings
    Ad Pfennings
    in de afgelopen week

    Leuk opgezet, maar slecht georganiseerd. Te weinig personeel, veel agressie, duur en smerig. Niet een plek om terug te komen.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden